توصیه سرآشپز خوراک لوبیا سبز و سیب زمینی
دانه های تخم خردل بیشتر اوقات در روغن تفت داده می شوند تا قبل از مخلوط شدن با مواد دیگر، عطرشان بیرون بیاید.
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
یک قاشق چایخوری زیره سفید | |
یک قاشق چایخوری مخلوط تخم پیاز و خردل | |
۴ عدد فلفل قرمز خشک | |
۳ عدد گوجه فرنگی تازه، حلقه شده | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخور ی پودر فلفل قرمز | |
۲۰۰ گرم لوبیا سبز، نصف شده | |
۲ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و مکعبی خرد شده | |
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب | |
برگ گشنیز تازه، خرد شده | |
۲عدد فلفل سبز، ریز خرد شده |
1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ و چدنی داغ کنید. |
2. | زیره سفید، تخم خردل، تخم پیاز و فلفل قرمزخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شوند. |
3. | حلقه های گوجه فرنگی را بیافزایید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید. |
4. | نمک، زنجبیل، سیر و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید و دوباره تمامی مواد را خوب هم بزنید. |
5. | لوبیا سبزها و سیب زمینی ها را به قابلمه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
6. | آب را داخل قابلمه بریزید. حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و گهگاهی آن را هم بزنید. |
7. | غذا را با برگ گشنیز و فلفل سبز تند تزیین کرده و آن را گرم همراه برنج دم کشیده سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک لوبیا سبز و سیب زمینی
دانه های تخم خردل بیشتر اوقات در روغن تفت داده می شوند تا قبل از مخلوط شدن با مواد دیگر، عطرشان بیرون بیاید.