مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری زیره سفید
یک قاشق چایخوری مخلوط تخم پیاز و خردل
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۳ عدد گوجه فرنگی تازه، حلقه شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخور ی پودر فلفل قرمز
۲۰۰ گرم لوبیا سبز، نصف شده
۲ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و مکعبی خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب
برگ گشنیز تازه، خرد شده
۲عدد فلفل سبز، ریز خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ و چدنی داغ کنید.
2.زیره سفید، تخم خردل، تخم پیاز و فلفل قرمزخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شوند.
3.حلقه های گوجه فرنگی را بیافزایید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید.
4.نمک، زنجبیل، سیر و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید و دوباره تمامی مواد را خوب هم بزنید.
5.لوبیا سبزها و سیب زمینی ها را به قابلمه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
6.آب را داخل قابلمه بریزید. حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و گهگاهی آن را هم بزنید.
7.غذا را با برگ گشنیز و فلفل سبز تند تزیین کرده و آن را گرم همراه برنج دم کشیده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک لوبیا سبز و سیب زمینی

دانه های تخم خردل بیشتر اوقات در روغن تفت داده می شوند تا قبل از مخلوط شدن با مواد دیگر، عطرشان بیرون بیاید.