توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و گل کلم
همیشه هنگام استفاده از فلفل با احتیاط عمل کنید و تا حد امکان از دستکش استفاده نمایید. بعداز استفاده، دستهایتان را بشویید و نزدیک چشم های خود نبرید، چون ممکن است باعث سوزش شدید چشم ها شوند.

| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن | |
| ½ قاشق چایخوری زیره سفید | |
| ۴ عدد فلفل قرمز خشک | |
| ۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک سر انگشت زردچوبه | |
| ۳ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده | |
| ½ گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده | |
| ۲ عدد فلفل سبز (دلخواه) | |
| برگ گشنیز تازه | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب |
| 1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. |
| 2. | زیره سفید و فلفل قرمز خشک را درون قابلمه بریزید و هم بزنید. |
| 3. | پیازها ی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتیکه طلایی شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید. |
| 4. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را داخل کاسه ايی با هم مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید. حدود ۲ دقیقه آنها را هم بزنید و سرخ کنید. |
| 5. | سیب زمینی ها و گل کلم های خرد شده را بیافزایید و فقط قدری هم بزنید تا به مخلوط ادویه ها آغشته شوند. |
| 6. | حرارت را کم کنید و فلفل سبز، گشنیز و آب را هم اضافه کنید. سپس درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت را ادامه دهید. |
| 7. | خوراک سیب زمینی و گل کلم را به ظرف مخصوص پذیرایی که از قبل گرم شده، منتقل کنید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و گل کلم
همیشه هنگام استفاده از فلفل با احتیاط عمل کنید و تا حد امکان از دستکش استفاده نمایید. بعداز استفاده، دستهایتان را بشویید و نزدیک چشم های خود نبرید، چون ممکن است باعث سوزش شدید چشم ها شوند.