مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن
½ قاشق چایخوری زیره سفید
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
یک سر انگشت زردچوبه
۳ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
½ گل کلم، به گلچه های کوچک تقسیم شده
۲ عدد فلفل سبز (دلخواه)
برگ گشنیز تازه
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید.
2.زیره سفید و فلفل قرمز خشک را درون قابلمه بریزید و هم بزنید.
3.پیازها ی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتیکه طلایی شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید.
4.زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را داخل کاسه ايی با هم مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید. حدود ۲ دقیقه آنها را هم بزنید و سرخ کنید.
5.سیب زمینی ها و گل کلم های خرد شده را بیافزایید و فقط قدری هم بزنید تا به مخلوط ادویه ها آغشته شوند.
6.حرارت را کم کنید و فلفل سبز، گشنیز و آب را هم اضافه کنید. سپس درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت را ادامه دهید.
7.خوراک سیب زمینی و گل کلم را به ظرف مخصوص پذیرایی که از قبل گرم شده، منتقل کنید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی و گل کلم

همیشه هنگام استفاده از فلفل با احتیاط عمل کنید و تا حد امکان از دستکش استفاده نمایید. بعداز استفاده، دستهایتان را بشویید و نزدیک چشم های خود نبرید، چون ممکن است باعث سوزش شدید چشم ها شوند.

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی هندی را از اینجا ببینید.