توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی
به شکل سنتی بعد از خوراک سیب زمینی، دسر سمولینا خورده می شود.

| ۳ عدد سیب زمینی متوسط | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
| یک قاشق چایخوری تخم پیاز | |
| ½ قاشق چایخوری تخم رازیانه | |
| ۴ برگ کاری | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک سرانگشت زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک و نیم قاشق چایخوری پودر انبه خشک |
| 1. | سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید. سپس با یک چاقوی تیز هر سیب زمینی را به ۶ حلقه ببرید. |
| 2. | سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید تا بپزند اما خمیر و له نشوند. (با فرو بردن نوک چاقو یا یک سیخ در سیب زمینی ها از پخته شدن آنها مطمئن شوید). سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
| 3. | در یک ماهیتابه روغن را گرم کنید. حرارت را کم کرده و تخم پیاز، تخم رازیانه و برگ های کاری را به روغن اضافه کنید و آنها رامدام هم بزنید. |
| 4. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. زیره، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و پودر انبه خشک را افزوده و خوب هم بزنید. |
| 5. | ماهیتابه را مجدداً روی اجاق بگذارید و یک دقیقه دیگر مخلوط ادویه ای را سرخ کنید. |
| 6. | این مخلوط را روی سیب زمینی ها بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید. آنها را با هم مخلوط کرده ولی سیب زمینی ها را خرد نکنید. |
| 7. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی
به شکل سنتی بعد از خوراک سیب زمینی، دسر سمولینا خورده می شود.