مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری تخم پیاز
½ قاشق چایخوری تخم رازیانه
۴ برگ کاری
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک سرانگشت زردچوبه
یک قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق چایخوری پودر انبه خشک

راهنمای دستور پخت

1.سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید. سپس با یک چاقوی تیز هر سیب زمینی را به ۶ حلقه ببرید.
2.سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید تا بپزند اما خمیر و له نشوند. (با فرو بردن نوک چاقو یا یک سیخ در سیب زمینی ها از پخته شدن آنها مطمئن شوید). سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
3.در یک ماهیتابه روغن را گرم کنید. حرارت را کم کرده و تخم پیاز، تخم رازیانه و برگ های کاری را به روغن اضافه کنید و آنها رامدام هم بزنید.
4.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. زیره، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و پودر انبه خشک را افزوده و خوب هم بزنید.
5.ماهیتابه را مجدداً روی اجاق بگذارید و یک دقیقه دیگر مخلوط ادویه ای را سرخ کنید.
6.این مخلوط را روی سیب زمینی ها بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید. آنها را با هم مخلوط کرده ولی سیب زمینی ها را خرد نکنید.
7.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سیب زمینی

به شکل سنتی بعد از خوراک سیب زمینی، دسر سمولینا خورده می شود.