مواد لازم و ترکیبات

۸ عدد سوسیس ایتالیایی
یک قاشق روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت، خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی تازه، بدون پوست و خرد شده یا ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم لوبیا سفید کنسروی
پوره سیب زمینی یا برنج برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.با یک چاقوی تیز، دانه های داخل فلفل دلمه ای را بگیرید و آن را به خلال های باریک خرد کنید.
2.تمام سطح سوسیس ها را با نوک چنگال سوراخ کنید و در حرارت گریل فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه بپزید، هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید. سپس آنها را کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
3.روغن را در ماهیتابه ای حرارت دهید. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. گاهی آنها را هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
4.گوجه فرنگی ها را به مواد درون قابلمه افزوده و هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد.
5.سوسیس های پخته شده را چند تکه کرده و با رب گوجه و لوبیا سفید داخل قابلمه بریزید، آنها را به مدت۴ تا ۵ دقیقه با بقیه مواد حرارت دهید تا کاملاً داغ شوند. اگر خوراک خیلی خشک به نظر می رسد، ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب به آن بیافزایید.
6.خوراک آماده شده را با برنج پخته یا پوره سیب زمینی بلا فاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک سوسیس و لوبیا سفید

مواد داخل سوسیس ایتالیایی نسبت به سوسیس های دیگر دارای تکه های درشت تری است و بوی بسیار زیادی دارد. می توانید آن را از فروشگاه های بزرگ پروتئینی تهیه کنید. سوسیس هایی که دارای تکه های چربی هستند، جایگزین خوبی برای این سوسیس خواهند بود.