توصیه سرآشپز خوراک راتاتویی
سرو این غذا در سه حالت داغ، سرد و به دمای معمولی محیط، متداول و یکسان است. برای تهیه یک غذای گیاهی به جای گوشت آن را در کنار کوسکوس سرو نمایید.
یک عدد بادمجان بزرگ، حدود ۳۰۰ گرم | |
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ عدد پیاز درشت، باریک خلال شده | |
۲ حبه سیر درشت، له شده | |
۴ عدد کدوسبز، ورقه شده | |
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
یک دسته سبزی شامل : | |
۲ شاخه آویشن تازه، ۲ شاخه جعفری، یک شاخه ریحان، یک برگ بو بعلاوه یک تکه کرفس که همگی به هم بسته شده باشند. | |
نمک و فلفل | |
برگ ریز و تازه ریحان برای تزیین |
1. | بادمجان را درشت خرد کنید. در یک آبکش قرار داده و روی آنها نمک بپاشید. نیم ساعت صبر کنید تا آب بیندازند. سپس آنها را بشویید و به آرامی خشک نمایید. |
2. | روغن رادر قابلمه ای بزرگ و چدنی روی حرارت متوسط گرم کنید و داخل آن خلال های پیاز را روی حرارت ملایم تر به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید. |
3. | سیر را درون قابلمه ریخته و آنها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا همزمان با پیازها که کاملاً نرم و پخته می شوند، آنها هم کمی طلایی رنگ شوند. |
4. | بادمجان، کدو، گوجه فرنگی همراه با آب درون کنسرو، شکر، سبزیجات دسته شده و نمک و فلفل را به قابلمه بیافزایید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را بسیار کم کرده، درب ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد. |
5. | نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. دسته سبزیجات را از قابلمه بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خوراک را در ظرفی بکشید و با برگ های ریحان، تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک راتاتویی
سرو این غذا در سه حالت داغ، سرد و به دمای معمولی محیط، متداول و یکسان است. برای تهیه یک غذای گیاهی به جای گوشت آن را در کنار کوسکوس سرو نمایید.