مواد لازم و ترکیبات

یک عدد بادمجان بزرگ، حدود ۳۰۰ گرم
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز درشت، باریک خلال شده
۲ حبه سیر درشت، له شده
۴ عدد کدوسبز، ورقه شده
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر
یک دسته سبزی شامل :
۲ شاخه آویشن تازه، ۲ شاخه جعفری، یک شاخه ریحان، یک برگ بو بعلاوه یک تکه کرفس که همگی به هم بسته شده باشند.
نمک و فلفل
برگ ریز و تازه ریحان برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.بادمجان را درشت خرد کنید. در یک آبکش قرار داده و روی آنها نمک بپاشید. نیم ساعت صبر کنید تا آب بیندازند. سپس آنها را بشویید و به آرامی خشک نمایید.
2.روغن رادر قابلمه ای بزرگ و چدنی روی حرارت متوسط گرم کنید و داخل آن خلال های پیاز را روی حرارت ملایم تر به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید.
3.سیر را درون قابلمه ریخته و آنها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا همزمان با پیازها که کاملاً نرم و پخته می شوند، آنها هم کمی طلایی رنگ شوند.
4.بادمجان، کدو، گوجه فرنگی همراه با آب درون کنسرو، شکر، سبزیجات دسته شده و نمک و فلفل را به قابلمه بیافزایید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را بسیار کم کرده، درب ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد.
5.نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. دسته سبزیجات را از قابلمه بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خوراک را در ظرفی بکشید و با برگ های ریحان، تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک راتاتویی

سرو این غذا در سه حالت داغ، سرد و به دمای معمولی محیط، متداول و یکسان است. برای تهیه یک غذای گیاهی به جای گوشت آن را در کنار کوسکوس سرو نمایید.