مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز متوسط، خلال شده
یک عدد فلفل قرمز خشک، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
۴ عدد تخم مرغ متوسط
یک عدد گوجه فرنگی سفت، خلال شده
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید.
2.پیاز را اضافه کرده و تا وقتی نرم شده و کمی طلایی رنگ شوند، آنها را سرخ کنید.
3.فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، زنجبیل و سیر را هم افزوده و این مخلوط را حدوداً به مدت ۱دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
4.تخم مرغ ها وگوجه فرنگی را به محتویات قابلمه بیافزایید و به آرامی به هم بزنید تا تخم مرغ ها هنگام پختن با مواد مخلوط شوند و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزند.
5.برگ های گشنیز تازه را روی غذا بریزید.
6.خوراک تخم مرغ ر ابه بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل، آن را گرم و همراه نان هندی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک تخم مرغ

برگ ها و ساقه ها ی ریز شده گشنیز، هر دو در آشپزی هندی برای طعم دادن و تزیین غذا بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این سبزی، طعمی ویژه و خاص به غذا می بخشد.