توصیه سرآشپز خوراک تخم مرغ
برگ ها و ساقه ها ی ریز شده گشنیز، هر دو در آشپزی هندی برای طعم دادن و تزیین غذا بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این سبزی، طعمی ویژه و خاص به غذا می بخشد.
۴ قاشق غذاخوری روغن | |
یک عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
یک عدد فلفل قرمز خشک، ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
½ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
۴ عدد تخم مرغ متوسط | |
یک عدد گوجه فرنگی سفت، خلال شده | |
برگ گشنیز تازه |
1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. |
2. | پیاز را اضافه کرده و تا وقتی نرم شده و کمی طلایی رنگ شوند، آنها را سرخ کنید. |
3. | فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، زنجبیل و سیر را هم افزوده و این مخلوط را حدوداً به مدت ۱دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
4. | تخم مرغ ها وگوجه فرنگی را به محتویات قابلمه بیافزایید و به آرامی به هم بزنید تا تخم مرغ ها هنگام پختن با مواد مخلوط شوند و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزند. |
5. | برگ های گشنیز تازه را روی غذا بریزید. |
6. | خوراک تخم مرغ ر ابه بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل، آن را گرم و همراه نان هندی سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک تخم مرغ
برگ ها و ساقه ها ی ریز شده گشنیز، هر دو در آشپزی هندی برای طعم دادن و تزیین غذا بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این سبزی، طعمی ویژه و خاص به غذا می بخشد.