مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم بامیه
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن
۲عدد پیاز متوسط، خلال شده
۳عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده
۲برگ کاری
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد گوجه فرنگی، ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.بامیه ها را بشویید و کاملاً خشک کنید. با یک چاقوی تیز آنها را خرد کرده و سر آن را جدا کنید و دور بریزید. بامیه ها را به قطعاتی به بلندی ۵/۲ سانتیمتر خرد کنید.
2.روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز، فلفل سبز، برگ های کاری و نمک را افزوده و به مدت دقیقه ۵ هم بزنید و سرخ کنید.
3.بامیه ها را کم کم اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید. این مخلوط را روی حرارت متوسط ۱۲تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید.
4.گوجه فرنگی ها و آب لیمو را نیز اضافه کنید.
5.غذا را با گشنیز تازه تکمیل کنید، درب ماهیتابه را ببندید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر به آرامی بپزید.
6.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک بامیه

هنگام خریدن بامیه دقت کنید که پلاسیده نباشد و لکه های قهوه ای نداشته باشد. بامیه تازه اگر به خوبی نگهداری شود تا سه روز در یخچال می ماند. بامیه حالتی چسبنده دارد و به همین دلیل در پخت خورش و غذاهای گوشتی، باعث قوام و غلظت غذا می شود.