توصیه سر آشپز حلقه کیک سیب و ادویه
در صورتیکه قالب کیک حلقه ای مخصوص فر ندارید، می توانید این کیک را در قالب کیک گردی به قطر ۱۸ سانتیمتر نیز تهیه کنید.

| ۱۷۵ گرم کره نرم شده | |
| ۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
| یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
| یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط | |
| ۲ عدد سیب، دانه گرفته و رنده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب سیب یا شیر | |
| ۲۵ گرم بادام پرک |
| 1. | کف یک قالب کیک حلقوی مخصوص فر به قطر ۲۵ سانتیمتر را چرب کنید. |
| 2. | در یک کاسه، شکر و کره را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم کمرنگ شده و پف کند. به تدریج تخم مرغ های زده شده را اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، آنها را با مواد بزنید. |
| 3. | آرد و ادویه را پس از الک کردن به دقت به مخلوط کرِمی شده، اضافه کنید و هم بزنید. |
| 4. | سیب های رنده شده، آب سیب یا شیر را بریزید و هم بزنید تا به صورت مخلوط یکنواخت و نرمی درآید. |
| 5. | بادام های پرک شده را ته قالب بپاشید و مایه کیک آماده شده را با قاشق روی آن ریخته و با پشت قاشق سطح آن راصاف نمایید. |
| 6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و خوب پف کند یا اگر یک سیخ را درون کیک فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبند وتمیز بیرون بیاید. |
| 7. | بگذارید کیک درون قالب خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد شود. کیک سیب حلقه ای ادویه دار را برش زده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز حلقه کیک سیب و ادویه
در صورتیکه قالب کیک حلقه ای مخصوص فر ندارید، می توانید این کیک را در قالب کیک گردی به قطر ۱۸ سانتیمتر نیز تهیه کنید.