مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم کره نرم شده
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
۲ عدد سیب، دانه گرفته و رنده شده
۲ قاشق غذاخوری آب سیب یا شیر
۲۵ گرم بادام پرک

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک حلقوی مخصوص فر به قطر ۲۵ سانتیمتر را چرب کنید.
2.در یک کاسه، شکر و کره را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم کمرنگ شده و پف کند. به تدریج تخم مرغ های زده شده را اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، آنها را با مواد بزنید.
3.آرد و ادویه را پس از الک کردن به دقت به مخلوط کرِمی شده، اضافه کنید و هم بزنید.
4.سیب های رنده شده، آب سیب یا شیر را بریزید و هم بزنید تا به صورت مخلوط یکنواخت و نرمی درآید.
5.بادام های پرک شده را ته قالب بپاشید و مایه کیک آماده شده را با قاشق روی آن ریخته و با پشت قاشق سطح آن راصاف نمایید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و خوب پف کند یا اگر یک سیخ را درون کیک فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبند وتمیز بیرون بیاید.
7.بگذارید کیک درون قالب خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد شود. کیک سیب حلقه ای ادویه دار را برش زده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز حلقه کیک سیب و ادویه

در صورتیکه قالب کیک حلقه ای مخصوص فر ندارید، می توانید این کیک را در قالب کیک گردی به قطر ۱۸ سانتیمتر نیز تهیه کنید.