توصیه سرآشپز تورتیلای اسپانیایی
از نسوز بودن دسته ماهیتابه قبل از قراردادن آن داخل فر مطمئن شوید و همچنین دقت کنید پس از پخت، برای بیرون آوردن آن از دستکش مخصوص فر استفاده کنید چرا که ماهیتابه و دسته آن بسیار داغ خواهند بود.

| یک کیلوگرم سیب زمینی، باریک ورقه شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و مکعبی خرد شده | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۲۵ گرم ذرت شیرین کنسروی ، آبکش شده | |
| ۶ عدد تخم مرغ درشت ، زده شده | |
| ۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | در یک ظرف آب را به جوش آورده، کمی نمک بزنید و سیب زمینی های ورقه شده را به مدت ۵ دقیقه در آن نیمه پز کنید، سپس آنها را خوب آبکش کنید. |
| 2. | روغن را در قابلمه ای حرارت داده و سیب زمینی و پیاز را به آن اضافه کرده و با حرارت کم سرخ کنید و تا زمانیکه سیب زمینی ها طلایی شوند، به مدت ۵ دقیقه مرتب آنها را هم بزنید. |
| 3. | سیر، فلفل، گوجه فرنگی های خرد شده و ذرت را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. |
| 4. | تخم مرغ های زده شده را روی مواد بریزید و جعفری خرد شده را بیافزایید و با نمک و فلفل چاشنی آن را اندازه کنید و بگذارید به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه زیر مواد خوب پخته شود، حرارت ببیند. |
| 5. | ماهیتابه را از روی شعله بردارید و ادامه پخت تورتیلا را در فر با حرارت متوسط، به مدت ۵ تا ۷دقیقه دیگر انجام دهید تا زمانیکه املت خودش را بگیرد و روی آن طلایی شود. |
| 6. | تورتیلا را به قطعات کوچکتر برش بزنید و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. در اسپانیا این غذا در سه حالت داغ، سرد و ولرم سرو می شود. |
توصیه سرآشپز تورتیلای اسپانیایی
از نسوز بودن دسته ماهیتابه قبل از قراردادن آن داخل فر مطمئن شوید و همچنین دقت کنید پس از پخت، برای بیرون آوردن آن از دستکش مخصوص فر استفاده کنید چرا که ماهیتابه و دسته آن بسیار داغ خواهند بود.