مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم سیب زمینی، باریک ورقه شده
۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و مکعبی خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده
۲۵ گرم ذرت شیرین کنسروی ، آبکش شده
۶ عدد تخم مرغ درشت ، زده شده
۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.در یک ظرف آب را به جوش آورده، کمی نمک بزنید و سیب زمینی های ورقه شده را به مدت ۵ دقیقه در آن نیمه پز کنید، سپس آنها را خوب آبکش کنید.
2.روغن را در قابلمه ای حرارت داده و سیب زمینی و پیاز را به آن اضافه کرده و با حرارت کم سرخ کنید و تا زمانیکه سیب زمینی ها طلایی شوند، به مدت ۵ دقیقه مرتب آنها را هم بزنید.
3.سیر، فلفل، گوجه فرنگی های خرد شده و ذرت را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4.تخم مرغ های زده شده را روی مواد بریزید و جعفری خرد شده را بیافزایید و با نمک و فلفل چاشنی آن را اندازه کنید و بگذارید به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه زیر مواد خوب پخته شود، حرارت ببیند.
5.ماهیتابه را از روی شعله بردارید و ادامه پخت تورتیلا را در فر با حرارت متوسط، به مدت ۵ تا ۷دقیقه دیگر انجام دهید تا زمانیکه املت خودش را بگیرد و روی آن طلایی شود.
6.تورتیلا را به قطعات کوچکتر برش بزنید و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. در اسپانیا این غذا در سه حالت داغ، سرد و ولرم سرو می شود.

توصیه سرآشپز تورتیلای اسپانیایی

از نسوز بودن دسته ماهیتابه قبل از قراردادن آن داخل فر مطمئن شوید و همچنین دقت کنید پس از پخت، برای بیرون آوردن آن از دستکش مخصوص فر استفاده کنید چرا که ماهیتابه و دسته آن بسیار داغ خواهند بود.