توصیه سرآشپز ترشی انبه
در انتخاب انبه دقت کنید تا میوه های براق و بدون لکه را خریداری کنید. برای اطمینان از رسیده بودن، آن ها را در دست بگیرد و کمی فشار دهید. اگر کمی فرو برود، رسیده و مناسب خوردن است.

| یک کیلوگرم انبه خام | |
| ۴ قاشق غذاخوری نمک | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه آب | |
| ۴۵۰ گرم شکر | |
| ۴۵۰ میلی لیتر / ¾ پیمانه سرکه | |
| ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ۲ تکه دارچین | |
| ۷۵ گرم کشمش | |
| ۱۰۰ گرم خرما، بدون هسته |
| 1. | انبه ها را با یک چاقوی تیز پوست کنده، نصف کنید و هسته آنها را درآورید. سپس آنها را به صورت تکه های مکعبی خرد کنید. انبه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و نمک و آب به آن افزوده، یک شب آنها را به همان شکل نگه دارید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
| 2. | شکر و سرکه را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم به جوش آورید و هم بزنید. |
| 3. | انبه ها را کم کم به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوب با مخلوط سرکه و شکر ترکیب شوند. |
| 4. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، دارچین، کشمش و خرما را نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱ ساعت تا وقتی مواد غلیظ شود آنها را بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. |
| 5. | تکه های دارچین را از ترشی بیرون آورید و دور بریزید. |
| 6. | ترشی را در ظرف ها ی تمیز و خشک بریزید و درب آنها را محکم ببندید و در مکانی خنک نگهداری کنید تا ترشی کاملاً جا بیفتد و طعم مناسبی بگیرد. |
توصیه سرآشپز ترشی انبه
در انتخاب انبه دقت کنید تا میوه های براق و بدون لکه را خریداری کنید. برای اطمینان از رسیده بودن، آن ها را در دست بگیرد و کمی فشار دهید. اگر کمی فرو برود، رسیده و مناسب خوردن است.