توصیه سرآشپز ترشی انبه
در انتخاب انبه دقت کنید تا میوه های براق و بدون لکه را خریداری کنید. برای اطمینان از رسیده بودن، آن ها را در دست بگیرد و کمی فشار دهید. اگر کمی فرو برود، رسیده و مناسب خوردن است.
یک کیلوگرم انبه خام | |
۴ قاشق غذاخوری نمک | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه آب | |
۴۵۰ گرم شکر | |
۴۵۰ میلی لیتر / ¾ پیمانه سرکه | |
۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ تکه دارچین | |
۷۵ گرم کشمش | |
۱۰۰ گرم خرما، بدون هسته |
1. | انبه ها را با یک چاقوی تیز پوست کنده، نصف کنید و هسته آنها را درآورید. سپس آنها را به صورت تکه های مکعبی خرد کنید. انبه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و نمک و آب به آن افزوده، یک شب آنها را به همان شکل نگه دارید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
2. | شکر و سرکه را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم به جوش آورید و هم بزنید. |
3. | انبه ها را کم کم به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوب با مخلوط سرکه و شکر ترکیب شوند. |
4. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، دارچین، کشمش و خرما را نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱ ساعت تا وقتی مواد غلیظ شود آنها را بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. |
5. | تکه های دارچین را از ترشی بیرون آورید و دور بریزید. |
6. | ترشی را در ظرف ها ی تمیز و خشک بریزید و درب آنها را محکم ببندید و در مکانی خنک نگهداری کنید تا ترشی کاملاً جا بیفتد و طعم مناسبی بگیرد. |
توصیه سرآشپز ترشی انبه
در انتخاب انبه دقت کنید تا میوه های براق و بدون لکه را خریداری کنید. برای اطمینان از رسیده بودن، آن ها را در دست بگیرد و کمی فشار دهید. اگر کمی فرو برود، رسیده و مناسب خوردن است.