مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری نمک
½۱ قاشق غذاخوری آرد نخود
۷ عدد تخم مرغ، (۶ عدد آب پز شده و سفت بعلاوه یک عدد خام و زده شده)
روغن برای سرخ کردن

راهنمای دستور پخت

1.گوشت، پیاز و فلفل سبز را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس این ترکیب را با یک غذاساز یا هاون، آسیاب کنید.
2.مواد را به ظرف برگردانده و زنجبیل، سیر، پودرگشنیز، گرام ماسالا، نمک، آرد نخود و یک عدد تخم مرغ خام زده شده را به آن اضافه کنید. تمام مواد را با هم به کمک دستتان کاملاً مخلوط کنید.
3.مخلوط آماده شده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره ای صاف به ضخامت ۵ میلیمتر در آورید. یک تخم مرغ آب پز را میان هر کدام از آنها بگذارید و کاملاً اطراف آن را با گوشت بپوشانید. وقتی ۶ عدد تخم مرغ، به همین ترتیب آماده شدند، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
4.در همین فاصله، روغن را درون یک ماهیتابه گود گرم کرده و به آرامی تخم مرغ های روکش شده با گوشت را درون روغن بیاندازید و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز تخم مرغ با روکش گوشت

در صورت تمایل، غذا را با سس مصرف کنید. از دستورالعمل سس در غذای کوفته استفاده کنید.