توصیه سرآشپز تخم مرغ با روکش گوشت
در صورت تمایل، غذا را با سس مصرف کنید. از دستورالعمل سس در غذای کوفته استفاده کنید.
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده | |
یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده | |
یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½۱ قاشق غذاخوری آرد نخود | |
۷ عدد تخم مرغ، (۶ عدد آب پز شده و سفت بعلاوه یک عدد خام و زده شده) | |
روغن برای سرخ کردن |
1. | گوشت، پیاز و فلفل سبز را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس این ترکیب را با یک غذاساز یا هاون، آسیاب کنید. |
2. | مواد را به ظرف برگردانده و زنجبیل، سیر، پودرگشنیز، گرام ماسالا، نمک، آرد نخود و یک عدد تخم مرغ خام زده شده را به آن اضافه کنید. تمام مواد را با هم به کمک دستتان کاملاً مخلوط کنید. |
3. | مخلوط آماده شده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره ای صاف به ضخامت ۵ میلیمتر در آورید. یک تخم مرغ آب پز را میان هر کدام از آنها بگذارید و کاملاً اطراف آن را با گوشت بپوشانید. وقتی ۶ عدد تخم مرغ، به همین ترتیب آماده شدند، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند. |
4. | در همین فاصله، روغن را درون یک ماهیتابه گود گرم کرده و به آرامی تخم مرغ های روکش شده با گوشت را درون روغن بیاندازید و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز تخم مرغ با روکش گوشت
در صورت تمایل، غذا را با سس مصرف کنید. از دستورالعمل سس در غذای کوفته استفاده کنید.