توصیه سرآشپز تبوله سبز
این غذا را به عنوان مزه و چاشنی یا در کنار سس مثل هوموس سرو نمایید.
۳۰۰ گرم بلغورگندم | |
۲۰۰ گرم خیار | |
۶ عدد پیازچه | |
۱۵ گرم برگ های ریز و تازه جعفری | |
یک عدد لیمو ترش | |
حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر | |
نمک و فلفل |
1. | آب را در کتری به جوش آورید. بلغورگندم را در کاسه ای بریزید و ۶۰۰ میلی لیتر یا یک پیمانه آب جوش روی آنها بریزید و با یک بشقاب روی کاسه را بپوشانید. کاسه را حداقل به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا بلغورها آب را جذب کنند و خوب نرم شوند. |
2. | در طول زمانیکه گندم ها خیس می خورند، خیار را از طول به دو نیم کرده، با قاشق دانه های آن را خارج کرده و دور بریزید. سپس خلال های خیار را به تکه های کوچک خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. |
3. | قسمت سبز رنگ پیازچه ها را از طول دو نیم کنید، سپس ریز خرد کرده و به خیارها بیافزایید. |
4. | جعفری را روی تخته آشپزخانه قرار دهید وکمی نمک روی آن بپاشید. سپس با یک چاقوی تیز، برگ و ساقه ها را با هم ریز خرد کنید. آنها را نیز به کاسه محتوی خیار و پیازچه ها اضافه کنید و پوست لیمو را روی مواد داخل کاسه ریز رنده کنید. |
5. | وقتی بلغور خنک شد، آن را با دست فشار داده و تمامی آب اضافی آن را بچلانید و خارج کنید یا می توانید از یک صافی استفاده کرده و با پشت قاشق بلغورها را روی صافی فشار دهید. سپس به باقی مواد داخل کاسه اضافه کنید. |
6. | لیمو را نصف کرده و آب آن را روی سالاد بریزید.۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر را به مواد افزوده و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، آنها را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید. کمی از سالاد بچشید و در صورت لزوم، آب لیمو و روغن زیتون بیشتری اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و تا زمان سرو داخل یخچال، خنک نگه دارید. |
توصیه سرآشپز تبوله سبز
این غذا را به عنوان مزه و چاشنی یا در کنار سس مثل هوموس سرو نمایید.