مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم گیلاس تازه آبدار
۲عدد هلو
۲عدد زردآلو
۷۰۰ میلی لیتر/ ¼۱ پیمانه ماست چکیده یا ماست طبیعی سفت
۶۰ گرم گردو
۲ قاشق غذاخوری عسل با عطر گل
شاخه کوچکی از توت یا انگور فرنگی های ریز و ترش برای تزیین(دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.برای آماده کردن میوه ها، با یک هسته گیر، هسته گیلاس ها را خارج کرده و هر گیلاس را نصف کنید. هلوها و زردآلوها را از طول دو نیم کرده و پس از بیرون آوردن هسته، آنها را ریز خرد کنید.
2.میوه های خرد شده را در کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
3.در یک ظرف مخصوص دسر، یک سوم از حجم ماست را بریزید و روی آن نصف مقدار میوه های خرد شده را قرار دهید.
4.در مرحله بعد دوباره این کار را تکرار کنید تا در لایه آخر، یک سوم باقیمانده ماست قرار گیرد.
5.گردو را در آسیاب کوچکی ریخته و در حدی که ریز خرد شود و کاملاً پودر نگردد، آسیاب کنید. سپس آن را روی ماست لایه آخر بپاشید.
6.عسل را روی همه مواد ریخته و روی ظرف را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل، قبل از سرو ظرف دسر را با شاخه کوچکی از انگور فرنگی ریز و ترش تزیین کنید.

توصیه سرآشپز در بستنی ماست و میوه

تنوع میوه ها در این دسر بسته به بازار دارد. توت ها، انجیرها، انگورهای بیدانه و هندوانه نیز این دسر ساده را خوشمزه می کنند. در زمستان به جای میوه های تازه می توان از کمپوت میوه های خشک خیس خورده، استفاده کرد.

فروش بسته های اقتصادی موادغذایی فروشگاه باگسی من