توصیه سر آشپز برونی با تکه های شکلات
وسط شیرینی های برونی وقتی از فر بیرون می آیند هنوز کاملاً سفت نیست ولی وقتی خنک شدند، خودشان را می گیرند و سفت می شوند.
۲۲۵ گرم کره نرم شده | |
۱۵۰ گرم شکلات خالص، خرد شده | |
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
۴ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۷۵ گرم مغز پسته، خرد شده | |
۱۰۰ گرم شکلات سفید، نامنظم خرد شده | |
پودر قند برای پاشیدن روی کیک |
1. | داخل یک قالب کیک مربعی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | شکلات و کره را در یک کاسه پیرکس (نسوز) روی قابلمه ای محتوی آب جوش قرار دهید تا آب شوند. پس ذوب شدن، کاسه را کنار بگذارید تا مواد کمی خنک شوند. |
3. | در یک کاسه بزرگ آرد را الک کنید و شکر را به آن افزوده و هم بزنید. |
4. | تخم مرغ های زده شده را درون شکلات آب شده بریزید و هم بزنید. سپس آن را به کاسه حاوی مخلوط آرد و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. مغز پسته و شکلات سفید را افزوده و هم بزنید. سپس مخلوط را درون قالب آماده شده ریخته و با کاردک، مایه را یکنواخت داخل قالب پخش کنید و به گوشه ها برسانید. |
5. | کیک را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. بگذارید کیک درون قالب ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود، سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید. |
6. | روی آن پودر قند بپاشید و وقتی خنک شد آن را به ۱۲ شیرینی برونی شکلاتی تقسیم نمایید. |
توصیه سر آشپز برونی با تکه های شکلات
وسط شیرینی های برونی وقتی از فر بیرون می آیند هنوز کاملاً سفت نیست ولی وقتی خنک شدند، خودشان را می گیرند و سفت می شوند.