مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم کره نرم شده
۱۵۰ گرم شکلات خالص، خرد شده
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز
۴ عدد تخم مرغ، زده شده
۷۵ گرم مغز پسته، خرد شده
۱۰۰ گرم شکلات سفید، نامنظم خرد شده
پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.داخل یک قالب کیک مربعی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
2.شکلات و کره را در یک کاسه پیرکس (نسوز) روی قابلمه ای محتوی آب جوش قرار دهید تا آب شوند. پس ذوب شدن، کاسه را کنار بگذارید تا مواد کمی خنک شوند.
3.در یک کاسه بزرگ آرد را الک کنید و شکر را به آن افزوده و هم بزنید.
4.تخم مرغ های زده شده را درون شکلات آب شده بریزید و هم بزنید. سپس آن را به کاسه حاوی مخلوط آرد و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. مغز پسته و شکلات سفید را افزوده و هم بزنید. سپس مخلوط را درون قالب آماده شده ریخته و با کاردک، مایه را یکنواخت داخل قالب پخش کنید و به گوشه ها برسانید.
5.کیک را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. بگذارید کیک درون قالب ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود، سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید.
6.روی آن پودر قند بپاشید و وقتی خنک شد آن را به ۱۲ شیرینی برونی شکلاتی تقسیم نمایید.

توصیه سر آشپز برونی با تکه های شکلات

وسط شیرینی های برونی وقتی از فر بیرون می آیند هنوز کاملاً سفت نیست ولی وقتی خنک شدند، خودشان را می گیرند و سفت می شوند.