بره بریانی یک غذای هندی اصیل و پر طرفدار است. گوشت و برنج با عطر و بوی هل ترکیبی دلچسب و لذیذ دارد. این غذا را برای مجالس و مراسم عروسی در هند استفاده میکنند.

| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر | |
| یک قاشق چایخوری زعفران | |
| ۵ قاشق غذاخوری ghee (کره حیوانی ) | |
| ۳ عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
| یک کیلوگرم گوشت کم چرب، خورشتی خرد شده | |
| ۷ قاشق غذاخوری ماست ساده | |
| ½۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| ۲ قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا | |
| ۲قاشق چایخوری نمک | |
| ¼ قاشق چایخوری زردچوبه | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه آب | |
| ۴۵۰ گرم برنج باسماتی | |
| ۲ قاشق چایخوری زیره سیاه | |
| ۳ عدد هل | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۲ عدد فلفل سبز تازه | |
| ¼ دسته، برگ های گشنیزتازه |
| 1. | شیر را در یک قابلمه با زعفران بجوشانید و کنار بگذارید. کره حیوانی را داخل قابلمه دیگر گرم کنید و پیازها را تا وقتی طلایی رنگ شوند، در آن سرخ کنید. نصف پیازها و کره را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. |
| 2. | گوشت، ماست، زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، یک قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. |
| 3. | قابلمه حاوی پیاز و کره را روی اجاق برگردانید و ترکیب گوشت و ادویه را به آن بیافزایید، این مخلوط را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید و آب را بیافزایید و بگذارید روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. اگر پس از این مدت گوشت نرم نشده بود،۱۵۰ میلی لیتر یا ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. وقتی آب غذا کاملاً تبخیر شد، ۲ دقیقه آن را سرخ کنید و کنار بگذارید. |
| 4. | در همین فاصله، برنج را درون یک قابلمه ریخته و زیره، هل، نمک و آب را به آن اضافه کنید و تا وقتی برنج نیم پز شود، آن را بپزید. سپس آبکش کرده و نصف برنج را کنار بگذارید. |
| 5. | ترکیب گوشت را روی برنج داخل قابلمه بریزید و نيمی از مخلوط شیر و زعفران، نصف آب لیمو و فلفل و گشنیز را به آن بیافزایید. پیاز و کره کنار گذاشته شده را نیز افزوده و سپس نیمه دوم برنج و باقی مانده مواد دیگر را بیافزایید، درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه دم کرده و گرم سرو نمایید. |