برنج قهوه ای با میوه و آجیل

| ۴ قاشق غذاخوری کره حیوانی یا روغن | |
| یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۵/۲ سانتیمتر زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخور ی پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخور ی زیره | |
| یک قاشق غذاخوری پودر یا خمیر کاری با تندی متوسط | |
| ۳۰۰ گرم برنج قهوه ای | |
| ۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات جوشیده | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
| ۱۷۵ گرم برگه زردآلو یا هلو، خیس خورده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
| ۹۰ گرم نخودفرنگی منجمد | |
| ۱ تا ۲ عدد موز کوچک و کمی سبز | |
| ۶۰ تا ۹۰ گرم مخلوط مغز آجیل تفت داده شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و پیاز را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه به آرامی سرخ کنید. |
| 2. | ۲سیر، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، زیره، پودر یا خمیر کاری و برنج را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج کاملاً به ادویه آغشته شده و سرخ شود. |
| 3. | آب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوجه فرنگی، فلفل و نمک را افزوده و به مرحله جوش برسانید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا برنج به مدت ۴۰ دقیقه به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود. |
| 4. | برگه زردآلو یا هلو، فلفل دلمه قرمز و نخودفرنگی را به ترکیب بیافزایید و بگذارید با درب بسته ماهیتابه، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزند. |
| 5. | ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه کنار بماند، بدون آنکه درب آن را باز کنید. |
| 6. | موزها را پوست کنده و حلقه کنید. درب ماهیتابه را بردارید و با چنگال برنج را زیر و رو نموده تا خوب مخلوط شود. سپس آجیل های تفت خورده و موزها را به برنج اضافه کنید و با تکان دادن ماهیتابه آنها را کمی به هم بزنید. |
| 7. | برنج را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید. |