برنج قهوه ای با میوه و آجیل

۴ قاشق غذاخوری کره حیوانی یا روغن | |
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۵/۲ سانتیمتر زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخور ی پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخور ی زیره | |
یک قاشق غذاخوری پودر یا خمیر کاری با تندی متوسط | |
۳۰۰ گرم برنج قهوه ای | |
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات جوشیده | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
۱۷۵ گرم برگه زردآلو یا هلو، خیس خورده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
۹۰ گرم نخودفرنگی منجمد | |
۱ تا ۲ عدد موز کوچک و کمی سبز | |
۶۰ تا ۹۰ گرم مخلوط مغز آجیل تفت داده شده | |
نمک و فلفل |
1. | کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و پیاز را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه به آرامی سرخ کنید. |
2. | ۲سیر، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، زیره، پودر یا خمیر کاری و برنج را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج کاملاً به ادویه آغشته شده و سرخ شود. |
3. | آب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوجه فرنگی، فلفل و نمک را افزوده و به مرحله جوش برسانید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا برنج به مدت ۴۰ دقیقه به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود. |
4. | برگه زردآلو یا هلو، فلفل دلمه قرمز و نخودفرنگی را به ترکیب بیافزایید و بگذارید با درب بسته ماهیتابه، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزند. |
5. | ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه کنار بماند، بدون آنکه درب آن را باز کنید. |
6. | موزها را پوست کنده و حلقه کنید. درب ماهیتابه را بردارید و با چنگال برنج را زیر و رو نموده تا خوب مخلوط شود. سپس آجیل های تفت خورده و موزها را به برنج اضافه کنید و با تکان دادن ماهیتابه آنها را کمی به هم بزنید. |
7. | برنج را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید. |