توصیه سرآشپز باقلای سبز با پنیر فتا
اگر آنقدر خوش شانس بودید که در شروع فصل، باقلای تازه و ریز پیدا کردید، لزومی ندارد پوست دوم آنها را بگیرید.
۵۰۰ گرم باقلا سبز بدون پوست دوم | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین | |
۶۰ گرم پنیر فتا بدون آب، مکعبی خرد شده | |
نمک و فلفل | |
برش های لیمو برای سرو |
1. | در یک دیگ آب را جوش آورید، باقلاها را داخل آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آبکش نمایید. ۲ |
2. | وقتی باقلاها خنک شدند، پوست دوم آنها را نیز جدا کرده و دور بریزید. باقلاهای پوست کنده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید. |
3. | روغن زیتون و آب لیمورا با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. آن را روی باقلاهای گرم بریزید و شوید را بیافزایید. همه مواد را هم بزنید. |
4. | اگر این غذا را گرم سرو می کنید، در این مرحله پنیر فتا را اضافه کنید، با مواد زیر و رو کرده و هم بزنید و شوید بیشتری روی آن بپاشید. در غیر این صورت، برای سرو سرد، آن را پس از مرحله ۳ در یخچال قرار دهید تا خنک شود و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را بیرون آورده، نمک و فلفل بزنید و سپس پنیر فتا را همراه شوید بیشتری اضافه نموده وبا برش های لیمو سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز باقلای سبز با پنیر فتا
اگر آنقدر خوش شانس بودید که در شروع فصل، باقلای تازه و ریز پیدا کردید، لزومی ندارد پوست دوم آنها را بگیرید.