مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم باقلا سبز بدون پوست دوم
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین
۶۰ گرم پنیر فتا بدون آب، مکعبی خرد شده
نمک و فلفل
برش های لیمو برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.در یک دیگ آب را جوش آورید، باقلاها را داخل آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آبکش نمایید. ۲
2.وقتی باقلاها خنک شدند، پوست دوم آنها را نیز جدا کرده و دور بریزید. باقلاهای پوست کنده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید.
3.روغن زیتون و آب لیمورا با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. آن را روی باقلاهای گرم بریزید و شوید را بیافزایید. همه مواد را هم بزنید.
4.اگر این غذا را گرم سرو می کنید، در این مرحله پنیر فتا را اضافه کنید، با مواد زیر و رو کرده و هم بزنید و شوید بیشتری روی آن بپاشید. در غیر این صورت، برای سرو سرد، آن را پس از مرحله ۳ در یخچال قرار دهید تا خنک شود و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را بیرون آورده، نمک و فلفل بزنید و سپس پنیر فتا را همراه شوید بیشتری اضافه نموده وبا برش های لیمو سرو نمایید.

توصیه سرآشپز باقلای سبز با پنیر فتا

اگر آنقدر خوش شانس بودید که در شروع فصل، باقلای تازه و ریز پیدا کردید، لزومی ندارد پوست دوم آنها را بگیرید.