توصیه سرآشپز بادمجان بریان با ماست
ماست سرشار از پروتئین و کلسیم است و نقشی مهم در آشپزی هندی ایفا می کند. گاه به عنوان طعم دهنده و تردکننده گوشت ها و گاه به عنوان سس برای خوراک ها و خورش ها یا یک همراه غذایی خنک در کنار غذاهای تند استفاده می شود.

| ۲۰۰ میلی لیتر ماست ساده | |
| ۷۵ میلی لیتر آب | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد بادمجان متوسط | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
| یک قاشق چایخوری دانه زیره سفید | |
| ۶ عدد فلفل قرمز خشک |
| 1. | ماست را در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید. |
| 2. | آب و نمک را به ماست اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید. |
| 3. | با استفاده از یک چاقوی تیز بادمجان ها را به حلقه های نازک ببرید. |
| 4. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کرده، بادمجان ها را روی حرارت ملایم سرخ کنید، هرچند وقت یکبار آنها را پشت و رو نمایید. سپس آنها را داخل یک بشقاب بگذارید و گرم نگه دارید. |
| 5. | وقتی تمام بادمجان ها سرخ شدند، حرارت را کم کرده و زیره سفید وفلفل های قرمز خشک را داخل ماهیتابه ای که بادمجان ها را در آن سرخ کرده بودید، بریزید. آنها را ۱دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
| 6. | ماست را روی بادمجان ها بریزید و ترکیب زیره و فلفل را هم بیافزایید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز بادمجان بریان با ماست
ماست سرشار از پروتئین و کلسیم است و نقشی مهم در آشپزی هندی ایفا می کند. گاه به عنوان طعم دهنده و تردکننده گوشت ها و گاه به عنوان سس برای خوراک ها و خورش ها یا یک همراه غذایی خنک در کنار غذاهای تند استفاده می شود.