توصیه سرآشپز بادمجان بریان با ماست
ماست سرشار از پروتئین و کلسیم است و نقشی مهم در آشپزی هندی ایفا می کند. گاه به عنوان طعم دهنده و تردکننده گوشت ها و گاه به عنوان سس برای خوراک ها و خورش ها یا یک همراه غذایی خنک در کنار غذاهای تند استفاده می شود.
۲۰۰ میلی لیتر ماست ساده | |
۷۵ میلی لیتر آب | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد بادمجان متوسط | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
یک قاشق چایخوری دانه زیره سفید | |
۶ عدد فلفل قرمز خشک |
1. | ماست را در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید. |
2. | آب و نمک را به ماست اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید. |
3. | با استفاده از یک چاقوی تیز بادمجان ها را به حلقه های نازک ببرید. |
4. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کرده، بادمجان ها را روی حرارت ملایم سرخ کنید، هرچند وقت یکبار آنها را پشت و رو نمایید. سپس آنها را داخل یک بشقاب بگذارید و گرم نگه دارید. |
5. | وقتی تمام بادمجان ها سرخ شدند، حرارت را کم کرده و زیره سفید وفلفل های قرمز خشک را داخل ماهیتابه ای که بادمجان ها را در آن سرخ کرده بودید، بریزید. آنها را ۱دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
6. | ماست را روی بادمجان ها بریزید و ترکیب زیره و فلفل را هم بیافزایید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز بادمجان بریان با ماست
ماست سرشار از پروتئین و کلسیم است و نقشی مهم در آشپزی هندی ایفا می کند. گاه به عنوان طعم دهنده و تردکننده گوشت ها و گاه به عنوان سس برای خوراک ها و خورش ها یا یک همراه غذایی خنک در کنار غذاهای تند استفاده می شود.