مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ میلی لیتر ماست ساده
۷۵ میلی لیتر آب
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد بادمجان متوسط
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری دانه زیره سفید
۶ عدد فلفل قرمز خشک

راهنمای دستور پخت

1.ماست را در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید.
2.آب و نمک را به ماست اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید.
3.با استفاده از یک چاقوی تیز بادمجان ها را به حلقه های نازک ببرید.
4.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کرده، بادمجان ها را روی حرارت ملایم سرخ کنید، هرچند وقت یکبار آنها را پشت و رو نمایید. سپس آنها را داخل یک بشقاب بگذارید و گرم نگه دارید.
5.وقتی تمام بادمجان ها سرخ شدند، حرارت را کم کرده و زیره سفید وفلفل های قرمز خشک را داخل ماهیتابه ای که بادمجان ها را در آن سرخ کرده بودید، بریزید. آنها را ۱دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
6.ماست را روی بادمجان ها بریزید و ترکیب زیره و فلفل را هم بیافزایید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز بادمجان بریان با ماست

ماست سرشار از پروتئین و کلسیم است و نقشی مهم در آشپزی هندی ایفا می کند. گاه به عنوان طعم دهنده و تردکننده گوشت ها و گاه به عنوان سس برای خوراک ها و خورش ها یا یک همراه غذایی خنک در کنار غذاهای تند استفاده می شود.