توصیه سر آشپز اسکُن گیلاس
این کلوچه ها خوب منجمد می شوند اما بهتر است ظرف یک ماه، یخ آنها باز شده و به مصرف برسند.

| ۶ قاشق غذاخوری کره سرد شده، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
| ۲۲۵ گرم آرد بیکینگ پودردار | |
| ۱۵ گرم شکر دانه ریز | |
| کمی نمک | |
| ۴۰ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه) خرد شده | |
| ۴۰ گرم کشمش | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۵۰ میلی لیتر شیر |
| 1. | سینی فر را با کمی کره چرب کنید. |
| 2. | آرد، شکر و نمک را داخل کاسه ای الک کرده، کره و مواد خشک را با نوک انگشت ورز دهید تا به شکل خرده نان شوند. |
| 3. | گیلاس های شکری و کشمش را به همراه تخم مرغ به مواد بیافزایید. |
| 4. | یک قاشق غذاخوری از شیر را نگه داشته، سپس مابقی شیر را به مخلوط قبلی اضافه نمایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم در بیایند. |
| 5. | روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت ۲سانتیمتر پهن کنید. با استفاده از یک قالب گرد به قطر ۵ سانتیمتر، خمیر را به ۸عدد کلوچه قالب بزنید. |
| 6. | کلوچه ها را در سینی فر آماده شده قرار دهید و شیری را که نگه داشته بودید، روی کلوچه ها بریزید. |
| 7. | کلوچه ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا روی آنها طلایی رنگ شود. |
| 8. | بگذارید کلوچه ها بر روی سینی مشبک فلزی خنک شوند. سپس آنها را نصف کرده، کره بمالید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز اسکُن گیلاس
این کلوچه ها خوب منجمد می شوند اما بهتر است ظرف یک ماه، یخ آنها باز شده و به مصرف برسند.