مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری کره سرد شده، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن
۲۲۵ گرم آرد بیکینگ پودردار
۱۵ گرم شکر دانه ریز
کمی نمک
۴۰ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه) خرد شده
۴۰ گرم کشمش
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۵۰ میلی لیتر شیر

راهنمای دستور پخت

1.سینی فر را با کمی کره چرب کنید.
2.آرد، شکر و نمک را داخل کاسه ای الک کرده، کره و مواد خشک را با نوک انگشت ورز دهید تا به شکل خرده نان شوند.
3.گیلاس های شکری و کشمش را به همراه تخم مرغ به مواد بیافزایید.
4.یک قاشق غذاخوری از شیر را نگه داشته، سپس مابقی شیر را به مخلوط قبلی اضافه نمایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم در بیایند.
5.روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت ۲سانتیمتر پهن کنید. با استفاده از یک قالب گرد به قطر ۵ سانتیمتر، خمیر را به ۸عدد کلوچه قالب بزنید.
6.کلوچه ها را در سینی فر آماده شده قرار دهید و شیری را که نگه داشته بودید، روی کلوچه ها بریزید.
7.کلوچه ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا روی آنها طلایی رنگ شود.
8.بگذارید کلوچه ها بر روی سینی مشبک فلزی خنک شوند. سپس آنها را نصف کرده، کره بمالید و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز اسکُن گیلاس

این کلوچه ها خوب منجمد می شوند اما بهتر است ظرف یک ماه، یخ آنها باز شده و به مصرف برسند.