
۸ عدد انجیر درشت | |
۴ عدد برگ انجیر شسته و خشک شده، اگر در دسترس بود | |
مواد لازم برای تهیه خامه بهار نارنج : | |
۱۲۵ میلی لیتر خامه ترش (خانگی یا آماده) | |
۴ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج | |
یک قاشق چایخوری عسل بهار نارنج | |
پوست رنده شده نصف یک پرتقال | |
۲ قاشق غذاخوری بادام پرک شده برای تزیین (دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه خامه ترش خانگی (دلخواه ) : | |
۲ قاشق غذاخوری دوغ کره | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب |
1. | اگر قصد دارید خامه ترش فرانسوی را خودتان درست کنید یک روز جلوتر دست به کار شوید. دوغ کره را در یک شیشه مربا که درش محکم پیچ می شود، بریزید و پس از اضافه کردن خامه پرچرب، درپوش آن را ببندید و شیشه را خوب تکان دهید تا این دو با هم ترکیب شوند. شیشه را در هوای محیط برای ۶ تا ۸ ساعت کنار بگذارید. پس از آن می توانید حداقل ۸ ساعت تا حداکثر ۴ روز، آن را در یخچال نگهداری کنید. با انجام این مراحل مزه تند و تیزی در خامه ایجاد می شود. قبل از مصرف نیز کمی آن را تکان دهید. |
2. | برای تفت دادن پرک های بادام، ماهیتابه خشکی را روی حرارت متوسط قرار داده و بادام ها را اضافه کنید. آنقدر آنها را هم بزنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. مراقب باشید که نسوزند. سپس آنها را بلافاصله از ماهیتابه به ظرف دیگری منتقل کنید. |
3. | برای تهیه خامه بهار نارنج، خامه ترش را در کاسه کوچکی ریخته و ۴ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج را همراه عسل و پوست رنده شده نارنج به کاسه اضافه کنید. مخلوط مواد را مزه کنید و اگر لازم بود عرق بهار نارنج بیشتری بیافزایید و برای شیرینی بیشتر می توانید مقدار عسل را بیشتر کنید. |
4. | هنگام سرو، دم انجیرها را جدا کنید ولی پوست آنها را نگیرید. انجیرها را طوری که قسمت دم آنها به سمت بالا باشد روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با چاقو به شکل چهارقاچ روی آنها برش بزنید. دقت کنید که برش ها را تا انتهای انجیر پایین نبرید تا با باز شدن برش ها از هم، انجیر به شکل یک گل چهارپر زیبا درآید. |
5. | اگر برگ انجیر پیدا کردید آنها را وسط بشقاب پذیرایی قرار دهید. ۲ عدد انجیر آماده شده را روی برگ قرار داده و مقدار کمی از خامه معطر شده را کنار انجیرها بگذارید. در صورت تمایل، بادام های تفت داده را روی آنها بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |