مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز کوچک، بسیار ریز خرد شده
۲ عدد فلفل سبز تند تازه، ریز خرد شده
برگ گشنیز تازه، ریز خرد شده
۴ عدد تخم مرغ متوسط
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری روغن

راهنمای دستور پخت

1.پیاز، فلفل و گشنیز را در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را مخلوط کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید.
2.تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و با همزن بزنید.
3.ترکیب پیاز و بقیه مواد را به تخم مرغ ها بیافزایید و خوب با هم مخلوط کنید.
4.نمک را افزوده و مجدد با همزن بزنید.
5.یک قاشق غذاخوری از روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و ۱ ملاقه از مایه املت را در ماهیتابه داغ بریزید.
6.املت را سرخ کرده، آن را یک بار برگردانید و پشت و رو کنید. با یک قاشق صاف آن را فشار دهید تا تخم مرغ ها خوب بپزند و رنگ املت طلایی پر رنگ شود.
7.بقیه مایه املت را به همین ترتیب سرخ کنید و کنار بگذارید. املت های پخته شده را حین پخت بقیه مواد، گرم نگه دارید.
8.املت را بلافاصله با نان پاراتاس یا نان تست سرو نمایید. در صورت تمایل، آن را با یک سالاد سبز به عنوان ناهاری سبک سرو نمایید.

توصیه سرآشپز املت هندی

آشپزهای هندی از انواع گوناگون و متفاوت روغن های گیاهی، روغن مغز آجیل ها و روغن آفتابگردان استفاده می کنند. انواع خاص روغن مثل روغن نارگیل یا خردل نیز گاهی در این گروه جای می گیرند.