توصیه سرآشپز املت هندی
آشپزهای هندی از انواع گوناگون و متفاوت روغن های گیاهی، روغن مغز آجیل ها و روغن آفتابگردان استفاده می کنند. انواع خاص روغن مثل روغن نارگیل یا خردل نیز گاهی در این گروه جای می گیرند.
یک عدد پیاز کوچک، بسیار ریز خرد شده | |
۲ عدد فلفل سبز تند تازه، ریز خرد شده | |
برگ گشنیز تازه، ریز خرد شده | |
۴ عدد تخم مرغ متوسط | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۲ قاشق غذاخوری روغن |
1. | پیاز، فلفل و گشنیز را در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را مخلوط کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید. |
2. | تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و با همزن بزنید. |
3. | ترکیب پیاز و بقیه مواد را به تخم مرغ ها بیافزایید و خوب با هم مخلوط کنید. |
4. | نمک را افزوده و مجدد با همزن بزنید. |
5. | یک قاشق غذاخوری از روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و ۱ ملاقه از مایه املت را در ماهیتابه داغ بریزید. |
6. | املت را سرخ کرده، آن را یک بار برگردانید و پشت و رو کنید. با یک قاشق صاف آن را فشار دهید تا تخم مرغ ها خوب بپزند و رنگ املت طلایی پر رنگ شود. |
7. | بقیه مایه املت را به همین ترتیب سرخ کنید و کنار بگذارید. املت های پخته شده را حین پخت بقیه مواد، گرم نگه دارید. |
8. | املت را بلافاصله با نان پاراتاس یا نان تست سرو نمایید. در صورت تمایل، آن را با یک سالاد سبز به عنوان ناهاری سبک سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز املت هندی
آشپزهای هندی از انواع گوناگون و متفاوت روغن های گیاهی، روغن مغز آجیل ها و روغن آفتابگردان استفاده می کنند. انواع خاص روغن مثل روغن نارگیل یا خردل نیز گاهی در این گروه جای می گیرند.