املت فریتاتا با پیاز و اسفناج

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶ عدد پیازچه، خردشده | |
۲۵۰ گرم برگ اسفناج نازک و تازه، ساقه های سفت آن جدا شده | |
۶ عدد تخم مرغ درشت | |
۳ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های تازه خرد شده مانند جعفری، آویشن و گشنیز | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بعلاوه مقدار کمی برای تزیین | |
نمک و فلفل | |
برگ جعفری برای تزیین |
1. | یک ماهیتابه به قطر ۲۵ سانتیمتر را روی حرارت متوسط گرم کنید. ترجیحاً یک مدل نچسب با دسته نسوز انتخاب کنید. روغن را درون قابلمه بریزید و حرارت دهید. پیازچه ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه سرخ کنید. اسفناج ها را با همان آبی که پس از شستشو روی برگ ها باقیمانده، داخل قابلمه بریزید و تا زمانیکه نرم شوند آنها را بپزید. |
2. | داخل کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. مخلوط درون قابلمه را همراه سبزی های خردشده به کاسه محتوی تخم مرغ ها اضافه کنید. روغن اضافی مانده داخل قابلمه را به ظرف نسوز دیگری انتقال دهید و خرده ریزه های باقی ته قابلمه را جمع کنید. |
3. | ماهیتابه را دوباره داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری از روغن کنارگذاشته شده را داخل آن بریزید. مخلوط تخم مرغ ها را داخل قابلمه بریزید و با یک کفگیر روی آن را صاف و مسطح کنید تا مواد، یکدست کف ماهیتابه پهن شوند. هر چند وقت یکبار ظرف را تکان دهید و به مدت۶ دقیقه آن را بپزید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و وقتی با یک کفگیر گوشه آن را بلند کنید به خوبی یک تکه شده باشند. |
4. | پنیر پیتزا را رنده کنید و روی املت بپاشید. سپس ماهیتابه را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۳ دقیقه زیر حرارت گریل فر قرار دهید تا مواد املت کاملاً سفت شود و روی پنیر طلایی گردد. |
5. | ماهیتابه را از فر بیرون بیاورید و املت را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید. قبل از سرو،حداقل ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس را با تزیین پنیر پارمزان و برگ جعفری آن را سرو نمایید. |