مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم آرد بعلاوه کمی بیشتر برای پاشیدن روی قالب
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۶۰ گرم کره (منجمد)بعلاوه مقداری برای چرب کردن قالب
۶۰ گرم شکر
یک عدد تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری ماست طبیعی کم چرب

طرز تهیه

1.آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کنید. کره را به قطعات کوچک خرد کرده و با مواد خشک کیک ورز دهید تا مواد گلوله شکل شود. شکر را اضافه نمایید.
2.تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده و سریع به مواد خشک کیک اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر سفت دربیاید و آنقدر ورز دهید تا صاف و یک دست شود.
3.روی تخته یا سطح کارتان و وردنه آرد بپاشید. خمیر را به کمک وردنه به ضخامت ۵/۱ سانتیمتر پهن کنید.
4.خمیر را با قالب ۵ سانتیمتریِ گرد قالب بزنید و هرچه می توانید از خمیر، دایره های خمیری جدا کنید.
5.سینی فر را با کره چرب کرده و در فر گرم نمایید. سپس کلوچه ها را چیده و روی آنها آرد بپاشید.
6.اسکُن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و قهوه ای رنگ شوند.آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا خنک شده و آماده سرو گردند.

توصیه سرآشپز در اسکُن ماست

برای اسکُن (کلوچه های) ادویه ای حدود ½ ۱قاشق چایخوری پودر زنجبیل یا دارچین به آرد اضافه کنید. برای تهیه کلوچه هایی که به عنوان پیش غذا سرو می شوند، شکر را حذف کنید و در پایان مرحله اول حدود ۴۵ گرم پنیر چدار رنده شده اضافه نمایید.