مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری کره سرد شده، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن
۲۲۵ گرم آرد
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
مقداری نمک
یک عدد سیب، پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۲ قاشق غذاخوری شیره سیاه قند
۵ قاشق غذاخوری شیر

راهنمای دستور پخت

1.سینی فر را با کمی کره چرب کنید.
2.آرد، شکر و نمک را داخل کاسه با یکدیگر الک کنید.
3.کره و مواد خشک را با نوک انگشت ورز دهید تا خمیری شبیه به خرده نان به دست آید.
4.سیب های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
5.تخم مرغ های زده شده، شیره قند و شیر را داخل یک پارچ مخلوط کرده، به مواد خشک بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری صاف و نرم در بیاید.
6.روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت ۲سانتیمتر پهن کنید. با استفاده از یک قالب گرد به قطر ۵ سانتیمتر، خمیر را به ۸عدد کلوچه قالب بزنید.
7.اسکُن های شیره را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
8.اسکُن (کلوچه) ها را نصف کرده، روی آنها کره بمالید و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز اسکُن شیره قند

می توانید کلوچه ها را منجمد کنید و در فریزر نگه دارید، اما بهتر است ظرف مدت کمتر از یک ماه آنها را یخزدایی کرده و مصرف نمایید.