توصیه سر آشپز اسکُن شیره قند
می توانید کلوچه ها را منجمد کنید و در فریزر نگه دارید، اما بهتر است ظرف مدت کمتر از یک ماه آنها را یخزدایی کرده و مصرف نمایید.

| ۶ قاشق غذاخوری کره سرد شده، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
| ۲۲۵ گرم آرد | |
| یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| مقداری نمک | |
| یک عدد سیب، پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری شیره سیاه قند | |
| ۵ قاشق غذاخوری شیر |
| 1. | سینی فر را با کمی کره چرب کنید. |
| 2. | آرد، شکر و نمک را داخل کاسه با یکدیگر الک کنید. |
| 3. | کره و مواد خشک را با نوک انگشت ورز دهید تا خمیری شبیه به خرده نان به دست آید. |
| 4. | سیب های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 5. | تخم مرغ های زده شده، شیره قند و شیر را داخل یک پارچ مخلوط کرده، به مواد خشک بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری صاف و نرم در بیاید. |
| 6. | روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت ۲سانتیمتر پهن کنید. با استفاده از یک قالب گرد به قطر ۵ سانتیمتر، خمیر را به ۸عدد کلوچه قالب بزنید. |
| 7. | اسکُن های شیره را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. |
| 8. | اسکُن (کلوچه) ها را نصف کرده، روی آنها کره بمالید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز اسکُن شیره قند
می توانید کلوچه ها را منجمد کنید و در فریزر نگه دارید، اما بهتر است ظرف مدت کمتر از یک ماه آنها را یخزدایی کرده و مصرف نمایید.