مواد لازم و ترکیبات

کره برای چرب کردن سینی
۲۲۵ گرم سیب زمینی نگینی شده
۱۲۵ گرم آرد معمولی
½۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده
۵۰ گرم کشمش سلطانی
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای روشن

طرز تهیه

1.کف یک سینی شیرینی پزی را با کره چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
2.سیب زمینی های نگینی شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند. آنها را خوب آبکش کرده و سپس بکوبید و له کنید.
3.سیب زمینی های پوره شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آرد، بکینگ پودر و جوزهندی مخلوط کنید.
4.داخل مخلوط بدست آمده تخم مرغ، خامه و کشمش ریخته و مواد را با یک قاشق خوب به هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
5.مواد را به هشت گلوله با ضخامت حدود ۲ سانتیمتر شکل دهید و آنها را روی سینی شیرینی پزی بچینید.
6.آنها را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا اسکن ها ور آمده، پخته و طلایی گردند. سپس روی آنها شکر قهوه ای بپاشید و آنها را گرم و کره مالیده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز اسکُن سیب زمینی و جوز هندی

برای راحتی بیشتر می توانید تعدادی از این اسکن های آماده کرده را در فریزر منجمد کنید و هنگام نیاز، آنها را بیرون آورده و در فر قرار دهید.