توصیه سرآشپز اسکُن سیب زمینی و جوز هندی
برای راحتی بیشتر می توانید تعدادی از این اسکن های آماده کرده را در فریزر منجمد کنید و هنگام نیاز، آنها را بیرون آورده و در فر قرار دهید.

| کره برای چرب کردن سینی | |
| ۲۲۵ گرم سیب زمینی نگینی شده | |
| ۱۲۵ گرم آرد معمولی | |
| ½۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ½ قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده | |
| ۵۰ گرم کشمش سلطانی | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای روشن |
| 1. | کف یک سینی شیرینی پزی را با کره چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | سیب زمینی های نگینی شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند. آنها را خوب آبکش کرده و سپس بکوبید و له کنید. |
| 3. | سیب زمینی های پوره شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آرد، بکینگ پودر و جوزهندی مخلوط کنید. |
| 4. | داخل مخلوط بدست آمده تخم مرغ، خامه و کشمش ریخته و مواد را با یک قاشق خوب به هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. |
| 5. | مواد را به هشت گلوله با ضخامت حدود ۲ سانتیمتر شکل دهید و آنها را روی سینی شیرینی پزی بچینید. |
| 6. | آنها را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا اسکن ها ور آمده، پخته و طلایی گردند. سپس روی آنها شکر قهوه ای بپاشید و آنها را گرم و کره مالیده، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز اسکُن سیب زمینی و جوز هندی
برای راحتی بیشتر می توانید تعدادی از این اسکن های آماده کرده را در فریزر منجمد کنید و هنگام نیاز، آنها را بیرون آورده و در فر قرار دهید.