مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ عدد ماهی کولی کنسروی، آبکش شده
یک قاشق غذاخوری دانه کیپر، آبکش شده
پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال
۷۵ گرم سوسیس ایتالیایی نگینی خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی، بدون پوست و دانه
۴ تکه اسکالوپ گوساله یا بوقلمون هرکدام به وزن ۱۲۵ گرم
نمک و فلفل
نان برشته یا پولنتا پخته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کنید. ماهی کولی، دانه کیپر، رزماری تازه، پوست رنده شده پرتقال، آب پرتقال، سوسیس و گوجه فرنگی ها را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید و هر چند وقت یکبار هم بزنید.
2.در همین فاصله، تکه های گوشت بوقلمون یا گوساله را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به وسیله یک گوشتکوب آنها را بکوبید یا با یک غلطک آنها را پهن کنید.
3.اسکالوپ ها را پس از کوبیدن روی مخلوط داخل ماهیتابه بگذارید و نمک و فلفل بزنید، درب ظرف را ببندید و برای مدت ۳ تا ۵ دقیقه هر طرف گوشت ها را روی مواد داخل ظرف حرارت بدهید و بپزید. اگر تکه های گوشت کمی کلفت بود می توانید مدت پخت را بیشتر در نظر بگیرید.
4.اسکالوپ ها را به همراه مواد پخته دیگر به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با نان تازه یا در صورت تمایل، با پولنتای پخته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز اسکالوپ با سوسیس ایتالیایی

اسکالوپ به تکه های گوشت بدون استخوان می گویند که توسط هر وسیله ای کوبیده و پهن شده باشد. از استیک های کوبیده شده که ظرف ۴ دقیقه پخته می شوند، استفاده کنید. آنها را ۴ تا ۵ دقیقه حرارت دهید و روی سس آماده شده داخل ماهیتابه قرار دهید.