اسپاگتی با کوفته قلقلی
۱۵۰گرم مغز نان سیاه (سبوس دار) | |
۱۵۰میلی لیتر شیر | |
۲۵ گرم کره | |
۲۵ گرم آرد گندم کامل | |
۲۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
یک قاشق چایخوری ترخون تازه خرد شده | |
یک عدد پیاز درشت، خرد شده | |
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده | |
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی تازه درست شده | |
نمک و فلفل | |
ساقه ریز و تازه ترخون برای تزیین |
1. | در یک کاسه، مغز نان را با شیر خیس کنید و بگذارید نیم ساعت کنار بماند. |
2. | دریک ماهیتابه نیمی از کره را آب کنید. سپس آرد را افزوده و مدام هم بزنید. پس از ۲ دقیقه به تدریج عصاره گوشت را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مدام هم بزنید. گوجه فرنگی ها، رب، شکر و ترخون را به ظرف افزوده، نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت ۲۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
3. | پیاز، گوشت چرخ کرده و پودر پاپریکا را با هم به کاسه محتوی نان و شیر اضافه کنید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیافزایید. تمامی مواد را با دست مخلوط کرده و به ۱۴ گلوله کوچک، شکل دهید تا کوفته قلقلی ها آماده شوند. |
4. | روغن را همراه باقیمانده کره در ماهیتابه ای حرارت دهید و کوفته قلقلی ها را در آن سرخ کنید و آنها را بچرخانید تا دور تا دورشان برشته شود. آنها را در قابلمه گودی قرار دهید. سس گوجه فرنگی پخته شده را روی کوفته ها بریزید. درب ظرف را ببندید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا گوشت ها خوب بپزند. |
5. | در ظرف بزرگی آب را همراه کمی نمک به جوش بیاورید. سپس اسپاگتی های تازه درست شده را اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا نرم شده ولی له نشوند. |
6. | در همین فاصله، ظرف کوفته ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید ۳ دقیقه بماند تا خنک شود. اسپاگتی رابا کوفته های قلقلی و سس گوجه فرنگی سرو نمایید و برگ های ترخون را برای تزیین روی آنها قرار دهید. |
اسپاگتی با کوفته قلقلی