
۹۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
۴۵۰ گرم فیله ماهی سوف، پوست کنده و خرد شده | |
۴۵۰ گرم فیله ماهی روغنی، پوست کنده و خرد شده | |
۶ قاشق غذاخوری کره | |
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
یک عدد تره فرنگی، ریز خرد شده | |
۶۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی | |
۲ قاشق چایخوری اسانس ماهی آنشوا (کولی) | |
یک قاشق غذاخوری سرکه ترخون | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
جعفری تازه خرد شده برای تزیین | |
نان سبوس دار برشته گرم برای سرو |
1. | به آرد، نمک و فلفل بزنید و ۳ قاشق غذاخوری از آن را کف یک بشقاب نیمه گود بپاشید. قطعات ماهی را روی آرد فشار دهید تا کاملاً سطح آنها با آرد پوشیده شود. |
2. | کره را در یک قابلمه لعابی آب کنید. فیله ماهی ها، پیاز شالوت، سیر، هویج و تره فرنگی را داخل آن ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید. |
3. | باقیمانده آرد را روی مواد پاشیده، بگذارید به مدت ۲ دقیقه بپزند و مرتب مواد را هم بزنید. آب سیب، اسانس ماهی کولی و سرکه ترخون را کم کم به محتویات قابلمه افزوده و هم بزنید. مخلوط را به جوش بیاورید و به مدت ۳۵ دقیقه مواد را روی حرارت ملایم به آرامی بپزید و یا می توانید قابلمه نسوز را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید. |
4. | حدود ۱۵ دقیقه پیش از به پایان رسیدن زمان پخت، یک قابلمه بزرگ آب نمک رقیق را جوش بیاورید. اسپاگتی و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا وقتی که اسپاگتی نرم شده ولی زیر دندان بیاید، آنها رابپزید. اسپاگتی را کاملاً آبکش کرده و در ظرف بزرگ مخصوص پذیرایی بکشید. |
5. | ماهی ها را روی اسپاگتی چیده و روی آنها سس بریزید.غذا را با جعفری خرد شده تزیین نموده و همراه نان برشته ی سبوس دار سرو نمایید. |