مواد لازم و ترکیبات

۹۰ گرم آرد معمولی (ساده)
۴۵۰ گرم فیله ماهی سوف، پوست کنده و خرد شده
۴۵۰ گرم فیله ماهی روغنی، پوست کنده و خرد شده
۶ قاشق غذاخوری کره
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد هویج، نگینی خرد شده
یک عدد تره فرنگی، ریز خرد شده
۶۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی
۲ قاشق چایخوری اسانس ماهی آنشوا (کولی)
یک قاشق غذاخوری سرکه ترخون
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
نان سبوس دار برشته گرم برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.به آرد، نمک و فلفل بزنید و ۳ قاشق غذاخوری از آن را کف یک بشقاب نیمه گود بپاشید. قطعات ماهی را روی آرد فشار دهید تا کاملاً سطح آنها با آرد پوشیده شود.
2.کره را در یک قابلمه لعابی آب کنید. فیله ماهی ها، پیاز شالوت، سیر، هویج و تره فرنگی را داخل آن ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید.
3.باقیمانده آرد را روی مواد پاشیده، بگذارید به مدت ۲ دقیقه بپزند و مرتب مواد را هم بزنید. آب سیب، اسانس ماهی کولی و سرکه ترخون را کم کم به محتویات قابلمه افزوده و هم بزنید. مخلوط را به جوش بیاورید و به مدت ۳۵ دقیقه مواد را روی حرارت ملایم به آرامی بپزید و یا می توانید قابلمه نسوز را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید.
4.حدود ۱۵ دقیقه پیش از به پایان رسیدن زمان پخت، یک قابلمه بزرگ آب نمک رقیق را جوش بیاورید. اسپاگتی و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا وقتی که اسپاگتی نرم شده ولی زیر دندان بیاید، آنها رابپزید. اسپاگتی را کاملاً آبکش کرده و در ظرف بزرگ مخصوص پذیرایی بکشید.
5.ماهی ها را روی اسپاگتی چیده و روی آنها سس بریزید.غذا را با جعفری خرد شده تزیین نموده و همراه نان برشته ی سبوس دار سرو نمایید.