توصیه سر آشپز اسپاگتی با سس بولونیز
جگر مرغ یکی از عناصر اصلی در تهیه سس کلاسیک بولونیز به حساب می آید. در صورتیکه تمایلی به استفاده آن ندارید، می توانید از ۸۵ گرم گوشت چرخ شده گاو استفاده نمایید.
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
۲۲۵ گرم گوشت گاو، گوساله یا مرغ کم چرب، چرخ شده | |
۸۵ گرم جگر مرغ ، ریز خرد شده | |
۱۰۰ گرم ژامبون گوشت، نگینی خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر آب یا آب انگور شیرین نشده | |
۲۸۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی | |
نمک و فلفل | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک |
1. | 2قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کرده، سیر، پیاز و هویج را به آن افزوده و به مدت ۶ دقیقه سرخ کنید. |
2. | گوشت چرخ شده گاو یا گوساله و یا مرغ، جگر مرغ خرد شده و ژامبون را به قابلمه افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه روی حرارت متوسط تا زمانیکه مواد کاملاً بپزند، آنها را سرخ کنید. |
3. | آب انگور، گوجه فرنگی خرد شده، برگ ریحان و پوره گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید و به مدت ۴ دقیقه آنها را بپزید. سپس نمک و فلفل افزوده و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. |
4. | پس از گذشت این مدت، درب قابلمه را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بدون درپوش، به پخت ادامه دهید. |
5. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی و مابقی روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۱۲ دقیقه آن را بپزید تا زمانیکه اسپاگتی به اندازه کافی نرم شود. آن را آبکش کرده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید. سس آماده شده را روی اسپاگتی ها ریخته و هنگام سرو، با تکان ظرف آنها را کمی با هم مخلوط نموده و غذا را گرم، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز اسپاگتی با سس بولونیز
جگر مرغ یکی از عناصر اصلی در تهیه سس کلاسیک بولونیز به حساب می آید. در صورتیکه تمایلی به استفاده آن ندارید، می توانید از ۸۵ گرم گوشت چرخ شده گاو استفاده نمایید.