توصیه سرآشپز اسفناج و نخود لپه شده (Chana Dhal)
لپه نخود chana بسیار شبیه ماش لپه شده است، ولی این دانه های نخود، کمتر براق هستند و از آن اغلب برای لعاب دادن به غذا استفاده می شود. آنها را می توانید از بقالی های هندی و پاکستانی تهیه کنید.
۴ قاشق غذاخوری نخود لپه شده | |
۶ قاشق غذاخوری روغن | |
یک قاشق چایخوری تخم پیاز و خردل | |
۴ عدد فلفل قرمز خشک | |
۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم اسفناج کنسروی، آبکش شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک عدد فلفل سبز برای تزیین |
1. | نخودهای لپه شده را حداقل ۳ ساعت یا یک شب قبل در آب گرم خیس کنید. |
2. | نخودها را آبکش کرده و داخل یک قابلمه پر از آب بریزید و بگذارید به جوش بیایند، به مدت ۳۰ دقیقه آنها را بپزید. |
3. | روغن را درون یک قابلمه کوچک تر داغ کنید و تخم پیاز، خردل و فلفل قرمزخشک را افزوده، سرخ کنید و مدام هم بزنید تا رنگ مواد کمی تیره شود. |
4. | اسفناج آبکش شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. |
5. | ۵زنجبیل، پودرگشنیز و زیره، نمک و پودر فلفل قرمز را به مخلوط بیافزایید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید. |
6. | نخودها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا له نشوند. |
7. | مواد ترکیب شده را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و آب لیمو را روی آنها بریزید و با فلفل سبز تزیین کنید. غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز اسفناج و نخود لپه شده (Chana Dhal)
لپه نخود chana بسیار شبیه ماش لپه شده است، ولی این دانه های نخود، کمتر براق هستند و از آن اغلب برای لعاب دادن به غذا استفاده می شود. آنها را می توانید از بقالی های هندی و پاکستانی تهیه کنید.