مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری نخود لپه شده
۶ قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چایخوری تخم پیاز و خردل
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم اسفناج کنسروی، آبکش شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد فلفل سبز برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.نخودهای لپه شده را حداقل ۳ ساعت یا یک شب قبل در آب گرم خیس کنید.
2.نخودها را آبکش کرده و داخل یک قابلمه پر از آب بریزید و بگذارید به جوش بیایند، به مدت ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.
3.روغن را درون یک قابلمه کوچک تر داغ کنید و تخم پیاز، خردل و فلفل قرمزخشک را افزوده، سرخ کنید و مدام هم بزنید تا رنگ مواد کمی تیره شود.
4.اسفناج آبکش شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
5.۵زنجبیل، پودرگشنیز و زیره، نمک و پودر فلفل قرمز را به مخلوط بیافزایید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید.
6.نخودها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا له نشوند.
7.مواد ترکیب شده را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و آب لیمو را روی آنها بریزید و با فلفل سبز تزیین کنید. غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز اسفناج و نخود لپه شده (Chana Dhal)

لپه نخود chana بسیار شبیه ماش لپه شده است، ولی این دانه های نخود، کمتر براق هستند و از آن اغلب برای لعاب دادن به غذا استفاده می شود. آنها را می توانید از بقالی های هندی و پاکستانی تهیه کنید.