مواد لازم و ترکیبات

۴ تکه ماهی گوشتی هر کدام به وزن ۲۲۵ گرم
۱۱۵ گرم زیتون سبز بدون هسته
مواد لازم برای تهیه مایه خواباندن (مارینیت) :
۶ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
۶ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۶ حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز
یک قاشق غذاخوری پودر گشنیز
کمی پودر فلفل قرمز پاپریکا
۱۵۰ میلی لیتر آب لیموی تازه
۳۰۰ میلی لیتر روغن زیتون

طرز تهیه

1.تمام مواد لازم برای تهیه سس مارینِیت را با هم ترکیب کنید. تکه های ماهی را بشویید، خشک کرده و در ظرف نسوزی قرار دهید. مایه سس را روی ماهی ها ریخته و بگذارید حداقل برای یک ساعت یا ترجیحاً یک شبانه روز به همان شکل بمانند.
2.قبل از پخت، زیتون ها را روی ماهی ها بچینید و روی ظرف را با ورقه آلومینیوم بپوشانید.
3.ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا عدد ۳ فرهای گازی قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا گوشت ماهی خوب نرم شود. سپس همراه سبزیجات تازه و پخته سرو نمایید

توصیه سرآشپز استیک ماهی با سس شرمولا

ماهی را پس از مدت زمان لازم، از سس مخصوص خوابانیدن(مرینِیت) بیرون بیاورید و کمی آرد مخلوط شده با ادویه روی آن بپاشید. در روغن یا کره سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مایه سس را گرم کنید ولی نگذارید بجوشد و همراه برش های لیمو به عنوان چاشنی در کنار ماهی سرو نمایید.