توصیه سرآشپز کیک اسفنجی شکلات و گلابی
کیک را با شکلات آب شده میل نمایید. شکلات را روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید.
۱۷۵ گرم کره، ن رم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم شکر تصفیه نشده | |
۳ عدد تخم مرغ زده شده | |
۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
۲ قاشق غذاخوری شیر | |
۲عدد گلابی کوچک پوست کنده، بدون هسته، برش خرده |
1. | کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کنید وکاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا کرِمی کمرنگ و پفکی درست شود. |
3. | تخم مرغ زده شده را به تدریج به کرم اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب با مواد بزنید. |
4. | آرد و کاکائو را به کاسه اضافه کنید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. |
5. | مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. |
6. | برش های گلابی را روی مخلوط کیک در شعاع قالب بچینید. |
7. | سینی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که کیک، سفت شده باشد. |
8. | اجازه دهید کیک داخل قالب خنک شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو، کاملاً خنک شود. |
توصیه سرآشپز کیک اسفنجی شکلات و گلابی
کیک را با شکلات آب شده میل نمایید. شکلات را روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید.