مرغ کره ای را میتوانید بعنوان یک غذای مجلسی در مهمانی ها سرو نمایید. در تهیه این غذا علاوه بر مرغ تکه ای میتوانید از مرغ کامل هم استفاده نمایید.

| ۱۰۰ گرم /۸ قاشق غذاخوری کره | |
| یک قاشق غذاخوری روغن | |
| ۲ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری زیره سیاه | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۳ عدد هل سبز کامل | |
| ۳ عدد دانه فلفل سیاه | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست ساده | |
| ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۸ تکه مرغ، بدون پوست | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب | |
| ۲ عدد برگ بو کامل | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه کم چرب (ساده) | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برگ گشنیز تازه | |
| ۲ عدد فلفل سبز تند، خرد شده |
| 1. | کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیازها را افزوده و تا وقتیکه به رنگ طلایی تیره در آیند،آنها را سرخ کنید. |
| 2. | زنجبیل تازه را له کنید و درون یک کاسه قرار دهید. گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، سیر، نمک، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و به هم بزنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را افزوده و مخلوط کنید. |
| 3. | تکه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به مواد آغشته شود. |
| 4. | مخلوط مرغ را به پیازها بیافزایید و کاملاً هم بزنید، به مدت ۵ الی ۷ دقیقه سرخ شود. |
| 5. | آب و برگ بوها را به مواد اضافه کرده و بگذارید مواد به مدت ۳۰ دقیقه با هم به آرامی بجوشند و بپزند. گهگاهی آنها را هم بزنید. |
| 6. | خامه را اضافه کنید و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. |
| 7. | با گشنیز تازه و فلفل غذا را تزیین کرده و آن را گرم سرو نمایید. |