مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲ عدد صدف ماسل با پوست سخت، شسته
۲ لیتر / ½ ۳ پیمانه عصاره ماهی
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد فلفل قرمز چیلی، خرد شده
۲ عدد پیازچه، خرد شده
۲۲۵ گرم برنج دانه بلند
۲ عدد هشت پای کوچک، پاک کرده و خرد کرده
۱۰۰ گرم فیله ماهی سفید گوشت و سفت، به قطعات درشت خرد شده
۱۰۰ گرم میگوی خام، پوست کنده
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، رشته شده

راهنمای پخت

1.صدف هایی که پوست آنها شکسته یا باز است و با ضربه زدن بسته نمی شوند دور بریزید.۴ قاشق غذاخوری عصاره ماهی را در قابلمه حرارت داده و صدف ها را به آن افزوده،درب ظرف را ببندید. قابلمه را تکان دهید تا صدف ها باز شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صدف های باز نشده را دور بریزید.
2.روغن را در ماهیتابه بزرگی حرارت داده و سیر، زنجبیل، فلفل چیلی و پیازچه را به مدت ۳۰ ثانیه در آن سرخ کنید، عصاره ی ماهی را اضافه کرده و به جوش آورید.
3.رنج را داخل ماهیتابه ریخته، سپس هشت پا، تکه های ماهی و میگو را اضافه کنید.حرارت را کم کنید،آنها را به آرامی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا برنج کاملاً بپزد. سپس سس ماهی تایلندی و صدف های پخته را اضافه کنید.
4.۴خوراک را با ملاقه در کاسه ای نیمه گود ریخته و قبل از سرو، روی آن گشنیز بپاشید.

توصیه سرآشپز در تهیه برنج با مواد دریایی

برای تهیه این غذا با مواد دریایی می توان از برنج پخته از قبل مانده استفاده کرد. ابتدا مواد غذایی دریایی را با حرارت کم بجوشانید تا پخته شوند. سپس با برنج پخته مخلوط کنید.

دستور پخت سیخ های کوچک ماهی سالمون را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.