برنج سرخ کرده اندونزیایی یک غذای اشتها برانگیز است. این غذا از برنج تفت داده تهیه شده است. برنج سرخ کرده، شام بسیار لذیذ و فرح بخشی برای یک بعد از ظهر زمستانی می باشد.

| یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
| ۲ تا ۳حبه سیر | |
| یک قاشق چایخوری خمیر میگو | |
| ۲ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
| روغن نباتی | |
| ۳ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
| ۴۵۰ گرم استیک گوشت ران گوساله، به ضخامت یک سانتیمتر | |
| ۲ عدد هویج، خلال شده | |
| ۱۷۵ گرم لوبیا سبز، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
| ۶ عدد کوچک پیازچه، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده | |
| ۲۵۰ گرم میگوی پوست گرفته و خام | |
| ۷۵۰ گرم برنج دانه بلند سفیدِ پخته، در دمای اتاق خنک شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری سس سویای غلیظ | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ آماده | |
| یک عدد خیار ۱۰ سانتیمتری، دانه گرفته و خلال شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
| 1. | سیر، پیاز، خمیر میگو و فلفل چیلی را در یک غذاساز بریزید و به صورت خمیر یکنواختی در آورید. کمی روغن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.خمیر آماده شده را کنار بگذارید. |
| 2. | ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه نچسبی حرارت دهید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید تا به شکل یک لایه نازک فرم بگیرند و آنها را به مدت ۱ دقیقه بپزید تا تخم مرغ سفت شود. لایه تخم مرغ را برگردانید و طرف دیگر آن را ۵ ثانیه بپزید. ماهیتابه را کج کنید تا لایه تخم مرغی به آسانی داخل یک بشقاب سُر بخورد، آن را از وسط به دو نیم کرده و هر قسمت را لوله کنید، هر لوله را به برش هایی به پهنای ۵ میلیمتر برش دهید و کنار بگذارید. |
| 3. | ۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان ماهیتابه با حرارت زیاد داغ کنید و هر طرف گوشت را حدود ۲ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. پس از خنک شدن گوشت، آن را به صورت رشته ایی ببرید و کنار بگذارید. |
| 4. | ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک وُک بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. سپس رب فلفل چیلی را که آماده کرده بودید، در روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. ۲ قاشق غذاخوری دیگر روغن اضافه کرده، هویج و لوبیا سبز را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید. پیازچه، میگوها و باریکه های گوشت را هم با محتویات ماهیتابه مخلوط کرده و تا وقتیکه میگوها صورتی رنگ شوند، مواد را تفت دهید. |
| 5. | برنج، نیمی از املت برش داده شده، ۲ قاشق غذاخوری سویا سس و ۵۰ میلی لیتر آب را در ماهیتابه ریخته، درب آن را ببندید و ۱ دقیقه بخارپز کنید.سپس آن را با قاشق به یک ظرف مخصوص پذیرایی انتقال دهید. روی آن باقی املت را قرار داده و سویا سس را روی غذا بریزید. با پیاز داغ، خیار و گشنیز خرد شده غذا را تزیین کرده و سرو نمایید. |
برنج سرخ کرده اندونزیایی یک غذای اشتها برانگیز است. این غذا از برنج تفت داده تهیه شده است. برنج سرخ کرده، شام بسیار لذیذ و فرح بخشی برای یک بعد از ظهر زمستانی می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید