مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم گوشت سر دست بره، بدون استخوان، باریک خرد شده
۳ فنجان شیر نارگیل
۲ عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و باریک خلال شده
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، دانه گرفته و خلال شده
۶ عدد برگ لیمو، رشته شده
½ دسته برگ نعناع، رشته شده
½ دسته برگ ریحان بازل معمولی یا تایلندی
برنج معطر تایلندی، طبق دستور روی بسته برنج طبخ شده و گرم نگه داشته شده
مواد لازم برای تهیه خمیر کاری قرمز :
یک قاشق چایخوری نمک یا مقداری برای طعم بهتر
یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز
۲ قاشق چایخوری دانه زیره
۲ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه یا سفید
۵ تا ۸ عدد فلفل قرمز چیلی تند خشک
۳ تا ۴ عدد پیاز شالوت،خرد شده
۶ تا ۸ عدد حبه سیر
۴ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، خرد شده
۲ قاشق چایخوری پوست لیمو یا ۲عدد برگ لیمو تازه، خرد شده
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز چیلی
یک قاشق غذاخوری خمیر میگو
۲ عدد ساقه گیاه لیمو سنگی، باریک خلال شده

راهنمای پخت

1.برای درست کردن خمیر کاری، نمک، تخم گشنیز،زیره و دانه فلفل سیاه را آسیاب و پودر کنید. فلفل های چیلی را یک به یک و به مقدار دلخواه اضافه کنید تا همراه بقیه مواد آسیاب و نرم شوند.
2.پیاز شالوت، سیر، زنجبیل، پوست لیمو، پودر چیلی و خمیر میگو را در خردکن بریزید و حدود یک دقیقه آنها را خرد کنید.ادویه جات آسیاب کرده را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید.چند قطره آب به آن اضافه کرده وبه خرد کردن ادامه دهید تا خمیر غلیظ و یکنواختی به دست آید. خمیر را داخل کاسه ای ریخته و ساقه گیاه لیمو را با آن مخلوط کنید.
3.حدود نیمی از خمیر کاری را به همراه گوشت در ماهیتابه چدنی بریزید.آنها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و به آرامی هم بزنید تا گوشت به خمیر آغشته شده و طلایی رنگ گردد.
4.شیرنارگیل را اضافه کرده، به جوش بیاورید، مرتب غذا را هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید و فلفل چیلی خرد شده، سس ماهی تایلندی و شکر قهوه ای را داخل گوشت ریخته و حدود ۲۰ دقیقه غذا را روی حرارت کم بجوشانید. فلفل دلمه ای را اضافه کرده، غذا را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر آهسته بپزید.

خورشت کاری گوشت یک غذای تایلندی است.

تهیه غذاهای تایلندی دیگر را از اینجا ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.