مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد هویج، ریز خرد شده
یک عدد ساقه کرفس،ریز خرد شده
۳تا ۴حبه سیر، ریز خرد شده
۹۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده تازه، پوست و دانه گرفته، ریز خرد شده (به توصیه سرآشپز مراجعه شود)
یک عدد برگ بو
½ ساقه دارچین(دلخواه)
یک قاشق چایخوری برگ آویشن تازه و یا ½ چایخوری آویشن خشک شده
یک قاشق چایخوری اورگانو، خشک شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
½ قاشق چایخوری یا به مقدار لازم پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری برگ اورگانو، خرد شده برای تزیین
۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا آب
۱۰۰ گرم برنج قرمز یا برنج دانه بلند قهوه ای
یک قاشق غذاخوری اورگانوی تازه خرد شده برای تزیین
پنیر تازه پارمزان، رنده شده برای سرو
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط حرارت دهید.پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سیر را افزوده، هم بزنید و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
2.گوجه فرنگی، برگ بو، ساقه دارچین (در صورت استفاده)، آویشن، اورگانوی خشک ، شکر و فلفل را اضافه کرده، به مدت ۵ دقیقه بپزید. مرتب هم بزنید تا گوجه فرنگی ها مغزپخت شوند.
3.عصاره مرغ و برنج را افزوده و مواد را به جوش آورید، کف روی غذارا جمع کرده و دور بریزید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا برنج ترد شود، در صورت نیاز عصاره یا آب بیشتری اضافه کنید.
4.اورگانوی تازه را داخل سوپ ریخته،نمک و فلفل آن را اندازه کنید و سوپ را بلافاصله بعد از پاشیدن پنیر رنده شده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز برای تهیه سوپ گوجه فرنگی با برنج قرمز

برای طبخ این سوپ به گوجه فرنگی خوش عطر و طعم احتیاج دارید. اگر این نوع گوجه فرنگی در دسترستان نیست از کنسرو گوجه ایتالیایی استفاده کنید و اگر کنسرو گوجه آب زیادی دارد، مقدار عصاره مرغ را کاهش دهید.

برنج قرمز بافت سفت و عطر خوبی دارد. تهیه سوپ گوجه فرنگی با برنج قرمز ترکیب غیرمعمول و جالبی به شمار می رود.می توان از برنج دانه بلند قهوه ای هم به جای برنج قرمز استفاده کرد.

دستور پخت مافین برنجی را نیز امتحان کنید.

جهت تهیه رب گوجه فرنگی ماهانه خود از بسته های غذایی آماده باگسی من استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.