مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم نخود سبز، بدون غلاف
۴ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره مرغ
۲۰۰ گرم برنج دانه گرد
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه، خرد شده
۵۵ گرم پنیر تازه، رنده شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
حلقه گوجه فرنگی
برگ ریحان بازل و ورقه های نازک پنیر پارمزان

راهنمای پخت

1.نخود فرنگی های تازه را ا ز غلاف خارج کنید. غلاف ها دارای وزنی در حدود ۳۰۰ گرم می باشند.
2.کره را در قابلمه چدنی بزرگی با حرارت متوسط آب کنید. پیازهای خرد شده را ۲ دقیقه در کره بپزید، مرتب هم بزنید تا نرم شوند.
3.غلاف نخود سبز را اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بیشتر به هم زدن و پخت ادامه دهید. به تدریج عصاره مرغ را داخل قابلمه بریزید و حرارت دهید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را ببندید تا محتویات آن آهسته به مدت ۱۰ دقیقه جوش بخورد،مواد را مرتب هم بزنید.
4.برنج را افزوده و نمک و فلفل بزنید. مجدداً درب قابلمه را بسته،حدود ۱۵دقیقه به جوشاندن ادامه داده و مرتب هم بزنید تا برنج نرم شود.
5.جعفری و در صورت لزوم نمک و فلفل را اضافه کنید. اگر برنج خیلی غلیظ شده است کمی عصاره مرغ به آن اضافه کنید. پنیر رنده شده را هم با مواد مخلوط کنید و غذا را با یک قاشق بزرگ به ظرف گودی منتقل کنید.
6.با برش های گوجه فرنگی، ورقه های نازک پنیر و برگ ریحان بازل، غذا را تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه ریسی بیسی

نخود فرنگی یخ زده را میتوان جایگزین تازه آن کرد. نخودهای یخ زده را با شیر آب داغ یخ زدایی کرده و با پیاز نرم شده مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه همراه عصاره مرغ بپزید. سپس ادامه طبخ غذا را از مرحله ۴ ادامه دهید.

ریسی بیسی (برنج و نخود) معروف ونیزی یک پیش غذای مطلوب یا یک وعده غذایی مناسب است. این غذا باید غلیظ باشد ولی نه به غلظت ریسوتو.

خوردن دسر پودینگ برنج زعفرانی را تجربه کنید.

برنج و حبوبات مورد نیاز ماهیانه خود را از فروشگاه باگسی من تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.