مواد لازم و ترکیبات

۱۱۵ گرم کره، آب شده و خنک شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد معمولی
۸۰ گرم آرد برنج
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
½ قاشق چایخوری جوز هندی تازه، رنده شده
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۶۰ گرم برنج پخته
۶۰ گرم گردوی خرد شده
۷۰ گرم کشمش
۳ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکر دانه ریز
۱۱۵ گرم شکر قهوه ای روشن
۲عدد هویج، رنده شده
پودر قند برای پاشیدن روی کیک

طرز تهیه

1.کف یک قالب نان به اندازه ۱۳ x ۲۳ سانتیمتر را کمی با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید. روی کاغذ را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم نمایید.
2.آرد، آرد برنج، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را با هم داخل یک کاسه الک کنید. برنج، مغزها و کشمش را اضافه کنید و آن ها را خوب تکان دهید تا مواد خشک با مواد پودری آغشته شوند. وسط مواد داخل کاسه را گود کنید و کنار بگذارید.
3.با یک همزن برقی، تخم مرغ ها را به مدت ۲ دقیقه بزنید تا سبک شده و پف کنند. هر دو نوع شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به زدن ادامه دهید. کره آب شده را نیز مخلوط کرده و با دست هم بزنید. سپس هویج رنده شده را افزوده و تا زمانی که با هم ترکیب شوند، آنها را هم بزنید.
4.مخلوط تخم مرغ، شکر، کره و هویج را داخل گودی که میان مواد خشک ایجاد کرده بودید، بریزید و با چنگال هم بزنید تا یک مایه نرم خمیری، شکل بگیرد.آن را زیاد هم نزنید، خمیر نباید حالت یکنواختی داشته باشد.
5.مایه را داخل قالب از قبل آماده کرده بریزید و روی آن را با یک چاقو صاف کنید. آن را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع بپزید تا پف کرده و طلایی شود. اگر قبل از پف کردن، روی کیک سریعتر شروع به طلایی شدن کرد، روی قالب را با ورقه آلومینیوم بپوشانید.
6.بگذارید کیک داخل قالب حدود ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود. سپس با دقت آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد شود. کمی پودر قند روی آن بپاشید، باریک ببرید و سرو نمایید.