مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد گوجه فرنگی گرد
۱۲۵ گرم پنیر موزارلا
۱۲ عدد زیتون سیاه
۸ عدد برگ ریحان بازل
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
برگ ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.به کمک یک چاقوی تیز، گوجه فرنگی ها را به ورقه های باریک حلقه کنید.
2.به کمک یک چاقوی تیز، پنیر موزارلا را ورقه کنید.
3.هسته زیتون ها را بگیرید و آنها را به حلقه های باریک برش بزنید.
4.هسته زیتون ها را بگیرید و آنها را به حلقه های باریک برش بزنید.
5.ستون های تشکیل شده از مواد روی هم را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل گریل فر حرارت دهید و با آب شدن پنیر، آنها را بیرون بیاورید.
6.سرکه و روغن زیتون را روی مواد بپاشید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
7.هر ستون ایستاده از مواد را به یک بشقاب منتقل کنید و با برگهای تازه ریحان بازل تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد گرم (ویژه منطقه کاپری ایتالیا)

پنیر موزارلای تهیه شده از شیر بوفالو، اگرچه به دلیل کمیاب بودن کمی گران تر است اما طعم و مزه بهتری نسبت به شیر گاو دارد. استفاده از این نوع پنیر نیز، در این سالاد متداول است هرچند کمی مزه تند و تیز به این سالاد پخته می دهد.